1

Uitstapjes vlakbij Speeltuin Kindervreugd...

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (1.38km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (3.02km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (3.4km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

Zwembad De Witte Brug

castricum, Noord-Holland (3.66km)  -  Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

Corso Bioscoop

castricum, Noord-Holland (3.98km)  -  Voor een ontspannen filmavondje is Corso Bioscoop in Castricum de plek waar je moet zijn. Leuk voor een avondje uit met je lief of voor een gezellig uitstapje met het hele gezin.

Uitkijktoren bij de Papenberg

castricum, Noord-Holland (4.36km)  -  In de Noord-Hollandse duinen beweegt de uitkijktoren bij de Papenberg mee als een golf op de zee. Beklim dit bijzondere bouwwerk en geniet van een mooi uitzicht over de duinen aan de ene kant en Castricum aan de andere.

't Stormt: evenementen en groepsuitjes

krommenie, Noord-Holland (4.56km)  -  Bij 't Stormt verandert iedereen in een stoere geheim agent, een flitsende stuntman en een topacteur. Je speelt namelijk de hoofdrol in je eigen James Bond-film! Red zo de wereld, of kies voor één van de andere hilarische groepsuitjes!

Hortus Bulborum

limmen, Noord-Holland (4.63km)  -  Voel de lente in Hortus Bulborum in Limmen: de enige tuin ter wereld die beschikt over maar liefst 4500 soorten historische voorjaarsbolgewassen.

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (5.39km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (6.38km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speeltuin Kindervreugd Uitgeest