1

Uitstapjes vlakbij Pieter Vermeulen Museum

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (1.03km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (1.12km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (1.86km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (2.74km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Sneeuwpret bij SnowWorld: indoor skiën en snowboarden

velsen-zuid, Noord-Holland (2.86km)  -  Zoef van de piste en sjees door de sneeuw, maar dan gewoon dichtbij huis. SnowWorld Amsterdam heeft twee indoor skipistes - met échte sneeuw - voor beginnende en ervaren wintersporters. Een cool dagje uit voor alle leeftijden, want voor kids is er...

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (2.92km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (2.96km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (3.24km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (3.5km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

Paintball Spaarnwoude

velsen-zuid, Noord-Holland (3.57km)  -  Paintball Spaarnwoude heeft een geweldig strijdtoneel. Op zes hectare grond voelt de paintballer zich als een vis in het water.

Outdoor Paintballen Realistic Sports & Leisures Assendelft

assendelft, Noord-Holland (3.57km)  -  Schiet erop los bij Paintball Realistic Sports & Leisure in Assendelft. De verfkogels kennen geen genade. Zoek dekking! Voor kids vanaf acht jaar is er een speciaal kinderpaintball-arrangement. Het wapen is dan geladen met kindvriendelijke kogels.

De Bazaar Beverwijk: een dagje op wereldreis!

beverwijk, Noord-Holland (3.82km)  -  Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: je kunt het zo gek niet te bedenken of het is te vinden op De Bazaar Beverwijk. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

IJmuidense Rondvaart

ijmuiden, Noord-Holland (3.92km)  -  Ontdek de haven van IJmuiden tijdens een rondvaart met de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (3.93km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

Informatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

velsen-zuid, Noord-Holland (3.95km)  -  Ontdek alles over het boerenleven op Informatieboerderij Zorgvrij. Kippen, koeien, geiten en varkens: ze zijn er allemaal! Er is ook een speelbos waar kinderen alle ruimte hebben om in de natuur te spelen.

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (4.29km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (4.4km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

Bunker Museum IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (4.44km)  -  In de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog van Bunker Museum IJmuiden kom je van alles tegen uit de oorlog: een onderzeeboot of zelfs een compleet ingericht woonvertrek.

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (4.57km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (4.77km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (4.82km)  -  Geen lui dagje zonnen, maar stevige actie op het strand! Vlieg mee op de wind tijdens een lesje flyboarden of houd de touwtjes stevig in handen met powerkiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pieter Vermeulen Museum