Uitstapjes / Eindhoven / Supersnel waterplezier in De Tongelreep!

Supersnel waterplezier in De Tongelreep!

Cijfer 7.2 van 10 punten.7.27.27.27.2Bezoekers geven gemiddeld een 7,2. Lees de 10 reviewsgeef uw beoordeling
Blije kinderenMeisje in het waterWedstrijdbadZwemparadijs

Op zoek naar een ontspannen en tegelijk sportief dagje uit? Kom naar Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Met het grote aantal verschillende glijbanen, waaronder de Turbotol, de steile Suisbuis en de supersnelle Familieglijbaan, komen alle waterratten aan hun trekken. En wat dacht je van het golfslagbad met stroomversnelling en de heerlijke kruidenbaden en stoomcabines? Een ontspannen dag verzekerd!

Bezoek tongelreep.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)40-2381112

Zwembad Tongelreep genneper Parken

Voor de sportman en -vrouw!

Baantjes zwemmen doe je in het hightech Pieter van den Hoogenbad zwemstadion waar ook toptalenten als Ranomi Kromowidjojo en Marleen Veldhuis hun kunsten vertonen. Ben jij ook zo snel? In het zwemstadion zijn verschillende baden en drieduizend zitplaatsen. Van baantjes zwemmen tot nationale en internationale kampioenschappen: alle zwemmers kunnen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep hun hart ophalen! Heb je na het zwemmen trek gekregen in patat, een salade of een lekker broodje? Neem dan plaats bij Grand Café SwimmerS, een prima afsluiting van een gezellig dagje uit!

Tip: wil je wat uitgebreider dineren, dan kun je terecht bij het tegenover gelegen Paviljoen Genneper Parken. Of combineer een dagje zwemmen eens met één van de andere accommodaties in Genneper Parken.

Supersnel waterplezier in De Tongelreep! in Eindhoven leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

tongelreep.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Supersnel waterplezier in De Tongelreep! met een 7,2. Lees de 10 reviews van Supersnel waterplezier in De Tongelreep!.

Adres en Locatie

Adres: Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX, Eindhoven
Gemeente Eindhoven, provincie Noord-Brabant
Breedtegraad/lengtegraad: 51.417145 5.478250

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
€ 11,00 p.p.
65+: € 5,00
Peuters: € 4,00
Kinderen tot en met 3 jaar betalen € 4,- entree.
Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 18:00 uur. Let op: De openingstijden verschillen per dag.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 10 februari 2015, disclaimer.

Reviews Supersnel waterplezier in De Tongelreep!

Bezoekers waarderen Supersnel waterplezier in De Tongelreep! met een 7,2. Lees de 10 reviews van Supersnel waterplezier in De Tongelreep!.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!