Supersnel waterplezier in De Tongelreep!

Op zoek naar een ontspannen en tegelijk sportief dagje uit? Kom naar Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Met het grote aantal verschillende glijbanen, waaronder de Turbotol, de steile Suisbuis en de supersnelle Familieglijbaan, komen alle waterratten aan hun trekken. En wat dacht je van het golfslagbad met stroomversnelling en de heerlijke kruidenbaden en stoomcabines? Een ontspannen dag verzekerd!

Bezoek eindhovensport.nl »

Zwembad Tongelreep genneper Parken

Voor de sportman en -vrouw!

Baantjes zwemmen doe je in het hightech Pieter van den Hoogenbad zwemstadion waar ook toptalenten als Ranomi Kromowidjojo en Marleen Veldhuis hun kunsten vertonen. Ben jij ook zo snel? In het zwemstadion zijn verschillende baden en drieduizend zitplaatsen. Van baantjes zwemmen tot nationale en internationale kampioenschappen: alle zwemmers kunnen in Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep hun hart ophalen! Heb je na het zwemmen trek gekregen in patat, een salade of een lekker broodje? Neem dan plaats bij Grand Café SwimmerS, een prima afsluiting van een gezellig dagje uit!

Tip: wil je wat uitgebreider dineren, dan kun je terecht bij het tegenover gelegen Paviljoen Genneper Parken. Of combineer een dagje zwemmen eens met één van de andere accommodaties in Genneper Parken.

Supersnel waterplezier in De Tongelreep! in Eindhoven leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

eindhovensport.nl »

Meisje in het water

Blije kinderen

Meisje in het water

Meisje in het water

Meisje in het water

Wedstrijdbad

Meisje in het water

Zwemparadijs

Meisje in het water

Foto 5