Speel, escape en win in Europa's grootste virtual reality center

Enversed Entertainment

Voor een supervette ontdekkingsreis door de wereld van virtual reality hoef je helemaal niet ver weg. Europa's grootste virtual reality center, Enversed, is gewoon op Hollandse bodem te vinden: in Eindhoven. Ga samen met je vrienden, collega's of familie de strijd aan in een VR-toernooi of bundel de krachten om missies te halen. Ervaring met gamen of VR is niet nodig, want je krijgt van begin tot eind begeleiding.

Tip: Samen met je partner of iemand anders virtual reality uitproberen? Enversed heeft VR-specials voor twee personen!

9 VR-Rooms

Enversed heeft maar liefst 9 VR-Rooms waar je uit kunt kiezen. Dit zijn allemaal unieke experiences die door het team van Enversed zelf gemaakt zijn. Bij de meeste experiences staat interactie hoog in het vaandel en moet je samenwerken. Overwin je hoogtevrees door op een smalle balk op dertig meter hoogte te staan, bak samen stapels hamburgers in een druk restaurant of waag je aan spannende shooters. Er zijn games voor avonturiers, rustzoekers en echte actie-helden, voor geoefende en minder geoefende spelers.

Samen spelen

Peper het je vrienden virtueel in tijdens een sneeuwballengevecht in de game Snowdown, waarbij je je in een besneeuwd Scandinavië waant. Zin in wat meer actie? Red jezelf en je collega's tijdens de zombie-apocalyps in Arizona Sunshine. In Target Rivals test je je skills met de pijl en boog tegen elkaar. Dit is nog maar een greep uit het aanbod, bekijk snel alle leuke multiplayer games! Of speel een van de spannende VR Escaperooms. Stap door Medusa's Gate in het Griekenland van ruim twee eeuwen geleden of probeer te ontsnappen uit een piramide.

Pinguïns stapelen

Naast samenwerkingsspellen zijn er ook leuke games die je in je eentje speelt. Al eens geprobeerd om een zo hoog mogelijke stapel van pinguïns te maken? Eens moet de eerste keer zijn in de singleplayer minigame Penguin Panic. Een andere leuke singleplayer is Google Earth VR. Wandel met je VR-bril op door de straten van Tokio, vlieg boven de Grand Canyon of maak een wandeling langs de Eiffeltoren. Kiezen tussen alle experiences is best lastig, maar de VR-begeleiders van Enversed kunnen je helpen met advies op maat.

Enversed Entertainment in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 29,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Virtual reality is hartstikke cool! Foto: Enversed

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Je teamgenoten kijken mee op een scherm. Foto: Enversed

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Ook leuk voor twee personen. Foto: Enversed

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed

Speel alleen of samen met anderen. Foto: Enversed

Op een scherm zien anderen je bewegingen. Foto: Enversed