Uitstapjes / Rhenen / Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk!

Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk!

Cijfer 8.3 van 10 punten.8.38.38.38.3Bezoekers geven gemiddeld een 8,3. Lees de 228 reviewsgeef uw beoordeling
Ouwehands Dierenpark RhenenIjsbeertweelingBeren kijkenBruine beer

Sta neus aan neus met de ijsbertweeling en wandel tussen de slingerende orang oetans. Ga zelf op avontuur in Gorilla Adventure of bespied de witte leeuwen vanaf je uitkijkpost. Er is een spectaculaire zeeleeuwenshow en ravotten als een aap mag je zelf ook: in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Nieuw is Expeditie Berenbos, waar je zeker een kijkje moet nemen.

Bezoek www.ouwehand.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)317-650200

Nieuw: Expeditie Berenbos

In het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Al 20 jaar een uniek project, wat dit jaar een echte beleving wordt. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en leer alles over de beer in het nieuwe Expeditie Berenbos.


Gorilla Adventure

Kom ook eens kijken bij het nieuwe verblijf van de gorilla's: Gorilla Adventure. Het verblijf wordt gescheiden door een enorme kloof van elf meter hoog. Via deze kloof daal je af in de oude mijnschacht, diep onder de grond en beleef je een spannend avontuur tussen de gorilla's. In een tachtig meter lange tunnel maak je kennis met de geluiden uit het oerwoud en ga je op de foto met de groep gorilla's. Spannend!

1 euro korting!

Vermijd de lange rijen bij de kassa van Ouwehands Dierenpark en krijg ook nog eens 1 euro korting. Bestel je toegangskaartjes makkelijk online.

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia - Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf.Midden in het park woont Bamboo Bill. Hij is avonturier in hart en nieren en heeft alles van de wereld gezien. Op die manier heeft Bamboo Bill veel kennis verzameld van de dieren om hem heen. Samen met zijn vriend, konijn Roger, beleeft hij allerlei avonturen die te zien zijn in het TV-programma Ouwehands Jungleclub (te zien bij Telekids op RTL 8). Ga jij ook mee op avontuur?

Zeeleeuwenshow 'Elements'

Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere
momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen van de natuur. Deze show mag je niet missen!

Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk! in Rhenen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.ouwehand.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk! met een 8,3. Lees de 228 reviews van Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk!.

Adres en Locatie

Adres: Grebbeweg 111, 3911 AV, Rhenen
Gemeente Rhenen, provincie Utrecht
Breedtegraad/lengtegraad: 51.955681 5.589230

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 21,50 p.p.
65+: € 19,50
Studenten: € 21,50
Kinderen: € 19,00
Peuters: Gratis
Tarieven zijn geldig tot en met 20 maart 2016. Peuterprijs (gratis) geldt voor kinderen tot en met 2 jaar. Kinderprijs geldt voor kinderen tot en met 9 jaar. Honden zijn welkom. Bestel je tickets online en krijg één euro korting!
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 17,00 per persoon.
Parkeren: € 7,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk Rolstoelen verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Reserveren niet mogelijk.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 09:00 uur tot 18:00 uur. Let op: Ouwehands Dierenpark is het hele jaar te bezoeken vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur. Kinderfeestjes zijn alleen op woensdag- en zaterdagmiddag te reserveren via het telefoonnummer +31 (0)317650200.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 31 maart 2015, disclaimer.

Reviews Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk!

Bezoekers waarderen Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk! met een 8,3. Lees de 228 reviews van Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk!.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!