Uitstapjes vlakbij Ouwehands Dierenpark

Pannekoekhuis De Grebbeberg

rhenen, Utrecht (0.18km)  -  Na een dagje Ouwehands Dierenpark is het bij Pannekoekhuis De Grebbeberg heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

elke dag geopend 

Restaurant en bowling Molen De Zwaluw

kesteren, Gelderland (2.29km)  -  Vier een feestje, eet een hapje of gooi een streak in een sfeervolle locatie in hartje Nederland: Molen De Zwaluw!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Tuyncaemer Tuin

lienden, Gelderland (3.33km)  -  Bloemen, planten en een rijkgevulde moestuin. De Tuyncaemer is een prachtige plek om te genieten van de natuur.

open op zondag 

Roeiclinic bij Argo

wageningen, Gelderland (3.95km)  -  Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging Argo ga je steeds sneller en sneller. Dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

gesloten, open van  1 maart t/m 31 oktober 

Safarischip De Blauwe Bever

wageningen, Gelderland (4.44km)  -  Een educatieve boottocht door het Utrechtse landschap en genieten van de prachtige natuur? Dat kan met Safarischip De Blauwe Bever!

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober 

Escape Room Wageningen

wageningen, Gelderland (4.57km)  -  De escaperooms van Escape Room Wageningen zijn geen makkie: hier moet je echt alles op alles zetten om op tijd te ontsnappen. Spannend! Lukt het jullie binnen een uur?

elke dag geopend 

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (4.84km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

elke dag geopend 

Theater Junushoff Wageningen

wageningen, Gelderland (4.99km)  -  Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

doordeweeks geopend 

De Casteelse Poort

wageningen, Gelderland (5.22km)  -  De geschiedenis van Wageningen ontdek je in museum De Casteelse Poort. De vaste en wisselende exposities laten zien hoe Wageningen is veranderd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Heerenstraat Theater: de bioscoop van Wageningen

wageningen, Gelderland (5.24km)  -  Het Heerenstraat Theater in Wageningen heeft gezellige, kleine zalen en een leuk café en terras. Hier is een filmpje pakken nog echt een avondje uit!

elke dag geopend 

Torckpark Wageningen

wageningen, Gelderland (5.25km)  -  Wandel langs de oude stadsmuur van Wageningen in het Torckpark, of plof bij mooi weer in het gras naast de stadsgracht.

elke dag geopend 

Pad van de Vrijheid

wageningen, Gelderland (5.42km)  -  Wandel door de Gelderse Vallei, de Veluwe, de Betuwe en over de Utrechtse Heuvelrug met het Pad van de Vrijheid. Op deze route zie je overal nog sporen van de Tweede Wereldoorlog.

elke dag geopend 

Zorgboerderij De Hoge Born

wageningen, Gelderland (5.76km)  -  Bezoek zorgboerderij De Hoge Born en wordt verrast door het boerderijleven. Geniet van de locatie tussen de akkers naast de campus van Wageningen Universiteit.

's zondags gesloten 

Zwembad de Bongerd

wageningen, Gelderland (5.81km)  -  Iedereen kan genieten van het water in de baden van De Bongerd in Wageningen. Heerlijk sporten, ontspannen en spelen.

elke dag geopend 

ML Sport & Snowcenter Veenendaal

veenendaal, Utrecht (5.84km)  -  ML Sport & Snowcenter Veenendaal is een indoorskibaan met eindeloze piste. Er is ook een wintersportwinkel.

elke dag geopend 

Beeldengalerij Het Depot

wageningen, Gelderland (5.95km)  -  Voor kunstliefhebbers biedt Het Depot Beeldengalerij in Wageningen een unieke dag. Zowel binnen als buiten staat het vol met prachtige beelden. Wandel door de prachtige arboreta, universiteitstuinen van Wageningen en geniet van kunst en natuur.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Appelcafé, Boerenwinkel en Educatiecentrum Natuurlijk Gruun

ommeren, Gelderland (6.43km)  -  Bij Natuurlijk Gruun in de Betuwe leer je namelijk alles over deze en andere fruitsoorten. Spring in een fruitkist voor een ritje door de boomgaarden en drink vervolgens een kop koffie met appelgebak in het Appelcafé.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Streekmuseum Baron van Brakell

ommeren, Gelderland (6.45km)  -  In het Streekmuseum beland je midden op een negentiende-eeuws dorpsplein. Klop aan bij de bakker, klompenmaker, schoenmaker en wandel binnen in een echte drukkerij!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ouwehands Dierenpark