Pathe Ede voor film, events en congressen
Pathe Ede voor film, events en congressen

Pathe Ede is een plek voor particulieren en bedrijven die komen voor een film, een cultureel evenement of voor een zakelijke bijeenkomst. Het in het oog springende gebouw met zijn bijzondere architectuur pronkt direct aan de A12 bij afslag Ede.

Bekijk hier de nieuwste films op het witte doek of huur één van de negen moderne zalen voor een congres of een bedrijfsfeest. Er zijn maximaal 2332 stoelen.

Film: beleef het samen op het grote doek

Ga gezellig een avondje naar de film. Pathe Ede biedt een gevarieerd filmprogramma aan, waarbij er altijd tenminste twintig verschillende titels op het programma staan. Van familiefilm tot artfilm en van actiefilm tot romantische komedie. De ruime foyers, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeerplaatsen zorgen voor een gemakkelijk avondje uit. Pathe Ede is in 2005 uitgeroepen tot beste Bioscoop van Nederland door het televisieprogramma Kassa!

Event: wereldse topproducties dichtbij huis

Geniet naast de nieuwste bioscoopfilms ook van allerlei internationale culturele voorstellingen bij Pathe Ede. Het niveau van deze voorstellingen ligt hoog en zijn meestal live te volgen via de satelliet. Zo is het mogelijk om te genieten van een opera uit New York, een balletvoorstelling uit Moskou, de nieuwste toneeluitvoeringen in Londen en andere grote concerten vanuit de hele wereld. In het ExpoTheater voor ruim duizend bezoekers vinden ook liveoptredens als muziek- en cabaretvoorstellingen plaats. De speciale Film Events zoals Ladies Night, feestelijke premières met acteurs en regisseurs en literaire avonden maken van Pathe Ede een bijzondere bioscoop.

Congreslocatie: voor alle zakelijke bijeenkomsten

Pathe Ede is de ideale locatie voor congressen. Maak gebruik van de heerlijke stoelen, grote presentatieschermen en het beste geluid. Het ExpoTheater met 1030 stoelen kan ook goed gecombineerd worden met de andere acht zalen voor aparte sessies of workshops. De sfeer van sterren, Oscars, pluche en plezier hoort er uiteraard bij.

Pathe Ede voor film, events en congressen in Ede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pathe.nl

Geniet van de mooiste films
Pathe Ede
Geniet van de mooiste films
Geniet van de mooiste films
Geniet van de mooiste films
Zakelijk evenement
Geniet van de mooiste films
Gezellig een avondje naar de film