Pathé Tuschinski


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Pathé Tuschinski

In Pathé Tuschinski is het genieten van een prachtige ambiance. Op 28 oktober 1921 openden de deuren van dit meest luxueuze filmtheater dat Nederland ooit gekend heeft. Pathé Tuschinski staat bekend om de filmpremières.

In deze bioscoop geniet je in stijl van de nieuwste films! Kies uit één van de verschillende arrangementen, zoals een Loge-arrangement. Bekijk dan de film vanuit een klassieke en intieme loge, inclusief een hapje en drankje. Bij het Balkonarrangement zit je op het eerste balkon van de mooie theaterzaal. Ruime fauteuils, optimaal geluid en extra goed zicht op het witte doek geven een optimale filmbeleving!

Pathé Tuschinski organiseert ook rondleidingen, waarbij je wordt ingewijd in de wonderen van het gebouw. De lichtkoepels waarin de kleuren langzaam verglijden, de rijke schilderingen in de wandelgangen, de wonderlijke Moorse en Japanse kamer, de wandbekleding van zeldzame hout- en marmersoorten, alles wordt getoond!

Pathé Tuschinski in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pathé Tuschinski

Foto: DagjeWeg.NL