Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Je komt naar Pathé Utrecht Leidsche Rijn natuurlijk voor een film. Maar eigenlijk is het dakterras van deze nieuwe bioscoop ook bijzonder de moeite waard. Hiervandaan heb je uitzicht op de skyline van Utrecht. Het gebouw heet vanwege dit terras en de opvallende verschijning ook wel 'de Sterrenkijker’. Bij goed weer doet het dakterras zelfs dienst als openluchtbioscoop.

Onder het dak geniet je van de nieuwste actiefilms, komedies, drama's, arthouse en nog veel meer! De bioscoop heeft zeven zalen. Naast films worden er ook regelmatig live-registraties vertoond van opera's, balletvoorstellingen en concerten. Bedrijven maken voor events en zakelijke gelegenheden ook gebruik van de ruime bioscoopzalen. De horeca is helemaal in goede handen met een eigen keuken in huis. Hier worden bij voorkeur regionale en biologische producten gebruikt.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 6,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Foto: DagjeWeg.NL