Pathé Utrecht Leidsche Rijn


-advertentiepositie-Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Je komt naar Pathé Utrecht Leidsche Rijn natuurlijk voor een film. Maar eigenlijk is het dakterras van deze nieuwe bioscoop ook bijzonder de moeite waard. Hiervandaan heb je uitzicht op de skyline van Utrecht. Het gebouw heet vanwege dit terras en de opvallende verschijning ook wel 'de Sterrenkijker'. Bij goed weer doet het dakterras zelfs dienst als openluchtbioscoop.

Onder het dak geniet je van de nieuwste actiefilms, komedies, drama's, arthouse en nog veel meer! De bioscoop heeft zeven zalen. Naast films worden er ook regelmatig live-registraties vertoond van opera's, balletvoorstellingen en concerten. Bedrijven maken voor events en zakelijke gelegenheden ook gebruik van de ruime bioscoopzalen. De horeca is helemaal in goede handen met een eigen keuken in huis. Hier worden bij voorkeur regionale en biologische producten gebruikt.

Bekijk hier de nieuwste films op het witte doek of huur één van de negen moderne zalen voor een congres of een bedrijfsfeest. Er zijn maximaal 2332 stoelen.

Film: beleef het samen op het grote doek

Ga gezellig een avondje naar de film. Pathe Ede biedt een gevarieerd filmprogramma aan, waarbij er altijd tenminste twintig verschillende titels op het programma staan. Van familiefilm tot artfilm en van actiefilm tot romantische komedie. De ruime foyers, de goede bereikbaarheid en de ruime parkeerplaatsen zorgen voor een gemakkelijk avondje uit. Pathe Ede is in 2005 uitgeroepen tot beste Bioscoop van Nederland door het televisieprogramma Kassa!

Event: wereldse topproducties dichtbij huis

Geniet naast de nieuwste bioscoopfilms ook van allerlei internationale culturele voorstellingen bij Pathe Ede. Het niveau van deze voorstellingen ligt hoog en zijn meestal live te volgen via de satelliet. Zo is het mogelijk om te genieten van een opera uit New York, een balletvoorstelling uit Moskou, de nieuwste toneeluitvoeringen in Londen en andere grote concerten vanuit de hele wereld. In het ExpoTheater voor ruim duizend bezoekers vinden ook liveoptredens als muziek- en cabaretvoorstellingen plaats. De speciale Film Events zoals Ladies Night, feestelijke premières met acteurs en regisseurs en literaire avonden maken van Pathe Ede een bijzondere bioscoop.

Congreslocatie: voor alle zakelijke bijeenkomsten

Pathe Ede is de ideale locatie voor congressen. Maak gebruik van de heerlijke stoelen, grote presentatieschermen en het beste geluid. Het ExpoTheater met 1030 stoelen kan ook goed gecombineerd worden met de andere acht zalen voor aparte sessies of workshops. De sfeer van sterren, Oscars, pluche en plezier hoort er uiteraard bij.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pathe.nl

Foto: DagjeWeg.NL
Foto: DagjeWeg.NL
Foto: Utrecht Marketing © Renate Beense
Foto: Utrecht Marketing © Renate Beense