Meer lezen over Ouwehands Dierenpark

Dagje uit met de hond

landelijk  -  Ga een dagje weg met je trouwe hond. Wij zetten een paar leuke hondvriendelijke uitjes voor je op een rij.

Panda geboren in Belgische dierentuin

brugelette, Henegouwen  -  Groot nieuws uit Pairi Daiza! Het Belgische dierenpark verwelkomde vanochtend vroeg een kleine reuzenpanda. Bijzonder!

Ontdek de wereld van de beer

rhenen, Utrecht  -  Ga door het spannende doolhof, ontdek alles over de beer in Karpatica, bewonder de sterren en beleef een avontuur in Het Berenbos.

Happy birthday to you!

Binnenkort een jarig Jobje of Jetje in huis? DagjeWeg.NL biedt een helpende hand bij de organisatie van een kinderfeestje.

Dagje uit dit weekend!

rhenen, Utrecht  -  Gaat het regenen of blijft het droog? Maak er hoe dan ook een leuk weekend van. DagjeWeg.NL weet precies waar je moet zijn.

Beschuit met muisjes in de dierentuinen!

landelijk  -  Het was een mooie zomer in de Nederlandse dierentuinen. Heel veel jonge diertjes zagen het levenslicht . Wij maakten een overzichtje van alle geboortekaartjes die we bij DagjeWeg.NL ontvingen. Ga snel een keer langs voor beschuit met muisjes!

Dagje dierentuin: dit is nieuw!

landelijk  -  De poorten van de dierentuinen bleven in de voorbije maanden dan wel gesloten, het leven stond er niet stil. Nieuwe diersoorten betrokken hun verblijven en er is hard gewerkt aan manieren waarop je ze nog beter kunt bewonderen. Dit is allemaal...

12 dagjes weg met mooi weer

landelijk  -  Genieten van het mooie weer en samen iets ondernemen? Deze 12 dagjes weg zijn leuk met warm weer.

To do list voor 2018

landelijk  -  Sta je straks vooraan bij deze uitjes? Hier staat wat te gebeuren in 2018.

To-do list voor 2017!

landelijk  -  Wat gaan we in 2017 meemaken? Dit is het to-do-lijstje voor het nieuwe jaar!