Overdekt speelparadijs 't Giga Konijnenhol - met theater!

Beleef een avontuur in het Giga Konijnenhol! Onder het grasdak van dit avontuurlijke speelparadijs zijn super leuke activiteiten en attracties te vinden. Volop ruimte om te klimmen, klauteren en springen! In het ondergrondse theater treedt Bultje het konijn iedere middag op. En ook al regent het buiten, in het konijnenhol is het altijd lekker warm en droog. Maar als het zonnetje schijnt, huppelen alle konijntjes graag naar buiten naar het Giga Konijnenveld vol klautertoestellen.

Giga Konijnenhol »

Beerze Bulten
Let op: het Giga Konijnenhol is van januari tot en met maart gesloten in verband met een verbouwing en gaat op 1 april helemaal vernieuwd weer open.

Leuke spelletjes

Ontmoet Bultje het Konijn en zijn vriendjes in het Giga Konijnenhol. Ze laten je graag zien waar ze wonen en ze spelen leuke spelletjes met je. Neem een duik in het kleurrijke ballenbad, klauter op de vele speeltoestellen en glijd meters naar beneden van de glijbaan. Op de benedenverdieping staan computers en Playstations om mee te spelen en er is een knutselhoek. Na al dat spelen en springen gaan een glaasje limonade en een bordje patat er goed in. Aan de lange eettafels is voldoende ruimte om lekker te knutselen en mooie kleurplaten te maken. Ook kunnen de ouders en begeleiders hier genieten van een kopje koffie of thee.

Schoolreisje en kinderfeestje in Overijssel

Dat is leuk: spelen met de hele klas in het Giga Konijnenhol! De kids ravotten op het grote, overdekte speelterrein, terwijl de meesters en juffen zich nergens druk om hoeven te maken. Alles is tot in details verzorgd. Van het vooraf geleverde informatiepakket tot en met de porties patat aan toe. Het schoolreisje begint 's ochtends op het softplaysysteem, gevolgd door een vermakelijke theatershow. De lunch bestaat uit een heerlijke portie frites met drie minisnacks en mayonaise en limonade. Bij mooi weer kunnen de kinderen vervolgens spelen op het Giga Konijnenveld in de buitenlucht. Ook worden hier de leukste kinderfeestjes gehouden!

Overdekt speelparadijs 't Giga Konijnenhol - met theater! in Beerze leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 8,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Giga Konijnenhol »

Eindeloos klimmen en klauteren.

Duik in de ballenbak!

Eindeloos klimmen en klauteren.

Eindeloos klimmen en klauteren.

Eindeloos klimmen en klauteren.

Samen lekker knutselen.

Eindeloos klimmen en klauteren.

Ontmoet Bultje!