Nat en koud buiten? Binnen spelen doe je hier!

Regent het? In deze speeltuinen kun je altijd terecht

Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen   Redactioneel door
Foto 1. Dagje uit met de kids op de planning staan maar regent het? Ga naar een van deze indoor speeltuinen! Foto: Holle Bolle Boom

21 november 2021 Toerisme Landelijk Balen, het is slecht weer... En binnen zitten de kinderen zich te vervelen. Niet getreurd, er zijn veel leuke overdekte speeltuinen. Zo blijven de kinderen altijd droog, ook al is het regenachtig weer. Kies één van de leuke speeltuinen hieronder en geniet van een actief dagje uit met de kids.

Spelen als een konijntje

BEERZE - Kom spelen in een gigantisch konijnenhol. Onder de grond vind je het spannende en kleurrijke speelparadijs 't Giga Konijnenhol in Beerze, vol heerlijke speeltoestellen. Hier woont Bultje het Konijn met zijn vrienden. Ook al regent het buiten, in dit konijnenhol is het altijd droog en warm. En alle ruimte om lekker te spelen, net als de konijntjes. Klimmen, springen, rollen, maar ook knutselen of even uitrusten in het theater.

Superfun met lasergamen

AMERSFOORT - In speelparadijs Monkey Town Amersfoort kunnen kinderen klimmen, klauteren en naar beneden roetsjen op een toffe glijbaan, maar ook lekker spannend lasergamen in de donkere laserarena. Oei, een lichtstraal! Ben ik geraakt? Zijn er ook verveelde tieners in huis? Die vermaken zich uitstekend bij de buren: indoor activiteitencentrum Superfun. Daar kunnen ze schaatsen en klimmen over een spannend hoogteparcours.

Overdekte speelstad voor kinderen

UTRECHT - Heb je het reusachtige klimkasteel van indoor speel- en attractiepark KidZcity in Utrecht wel eens geprobeerd? Hier klim je als een aap! Of probeer de Timekeeper: schiet razendsnel achter elkaar zachte ballen weg en zorg ervoor dat de kanonnen op tijd bevoorraad worden. Voel je je net een actieheld. Botsauto's, een safaritrein en kindertheater: een dagje regen lijkt zo slecht nog niet bij KidZcity.

Pannenkoeken toe

ZOETERMEER - Ben je groot? Of nog wat kleiner? Iedereen is welkom in speelparadijs Avontura, voor een dag lang heerlijk speelplezier. Neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee, want hier beleef je samen fantasierijke avonturen en heel veel pret! Ouders mogen gratis naar binnen, zij vermaken zichzelf in restaurant Vliegende Pan waar ze de lekkerste pannenkoeken hebben. Als ze willen, mogen ze natuurlijk gewoon meespelen.

Wel 7 verdiepingen speelplezier

BREDA - In indoor speelparadijs Kabonk is het speelplezier eindeloos. Geen kind verveelt zich hier, want Kabonk heeft 7 verdiepingen vol speeltoestellen, trampolines en 200 meter aan blitse glijbanen. Er is zelfs ruimte voor een voetbalkooi en basketbalveld! Klim van de ene verdieping naar de andere door netten en andere klimtoestellen en test je vetste sprongen op de trampolines tijdens het jumpspel!

Plonsen met lichteffecten

TUITJENHORN - In binnen- en buitenspeeltuin De Holle Bolle Boom is zoveel te beleven, dat je aan een dag bijna niet genoeg hebt. Zoef van snelle glijbanen en jump in de ballenbak, ren tussen fonteinen door en speel een potje minigolf met de hele familie. In het overdekte waterparadijs neem je een heerlijke plons tussen een molen en een totempaal en glij je over een waterglijbaan vol flitsende lichteffecten.

Foto 2. Lekker spelen en tussendoor in de Balloonride en andere spannende attracties stappen. Foto: KidZcity © Martijn Switser
Foto 3. Klimmen over een spannend klimparcours en Bultje het Konijn en zijn vrienden ontmoeten. Foto: Giga Konijnenhol

Laatst gewijzigd: 2022-01-24 16:17:46 · Gepubliceerd: 2013-09-25 15:12:43 - 44778