Nat en koud buiten? Binnen spelen doe je hier!

Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen | Redactioneel door

Regent het? In deze speeltuinen kun je altijd terecht

5 maart 2017 Toerisme Landelijk Het is balen, maar ook in schoolvakanties kan het buiten lelijk weer zijn... Wil je toch lekker spelen? Niet getreurd, er zijn veel leuke overdekte speeltuinen. Zo blijven de kinderen altijd droog, ook al is het regenachtig weer. Kies één van de leuke speeltuinen hieronder en geniet van een actief dagje uit met de kids.

Foto 1. Dagje uit met de kids op de planning staan maar regent het? Ga naar een van deze indoor speeltuinen! Foto: Holle Bolle Boom.

Spelen als een konijntje

BEERZE - Kom spelen in een gigantisch konijnenhol. Onder de grond vind je het spannende en kleurrijke speelparadijs 't Giga Konijnenhol in Beerze, vol heerlijke speeltoestellen. Hier woont Bultje het Konijn met zijn vrienden. Ook al regent het buiten, in dit konijnenhol is het altijd droog en warm. En alle ruimte om lekker te spelen, net als de konijntjes. Klimmen, springen, rollen, maar ook knutselen of even uitrusten in het theater.

Superfun met trampolines

AMERSFOORT - In dit Amersfoortse speelparadijs heb je letterlijk 'superfun'. Trampolines op vier meter hoogte, de spannende klimvulkaan of de blitse glijbanen in het klim- en klautertoestel. Heb je de Superjump al geprobeerd? Een aaneenschakeling van trampolines, bij elkaar wel 360 vierkante meter. Bij indoor speelparadijs Superfun raak je niet uitgesprongen. De kleine kinderen beleven avonturen in het speelparadijs en de oudere kinderen en volwassenen kunnen lasergamen, spacegolfen of lekker eten in het restaurant.

Overdekte speelstad voor kinderen

UTRECHT - Heb je het reusachtige klimkasteel van indoor speel- en attractiepark KidZcity in Utrecht wel eens geprobeerd? Hier klim je als een aap! Of probeer de Timekeeper: schiet razendsnel achter elkaar zachte ballen weg en zorg ervoor dat de kanonnen op tijd bevoorraad worden. Voel je je net een actieheld. Botsauto's, een safaritrein en kindertheater: een dagje regen lijkt zo slecht nog niet bij KidZcity.

Speelplezier met leesvoer voor ouders

ZOETERMEER - Ben je groot? Of nog wat kleiner? Iedereen is welkom in speelparadijs De Ballebak, voor een dag lang heerlijk speelplezier. Neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee, want hier beleef je samen fantasierijke avonturen en heel veel pret! Ouders mogen gratis naar binnen, zij vermaken zichzelf in het restaurant of bij de leestafel. Als ze willen, mogen ze natuurlijk gewoon meespelen.

Op avontuur met prinses Bloesem

GEMERT - Ook als er geen verse aardbeien meer groeien, kun je nog genoeg fruitig plezier beleven op Speelboerderij Het Aardbeienhof in het Noord-Brabantse Gemert. Lekker knutselen, dansen met prinses Bloesem en meedoen het sprookje van de koninklijke familie die voor de aardbeien zorgt.

Zwemmen met Manneken Pis

TUITJENHORN - In binnen- en buitenspeeltuin de Holle Bolle Boom is zoveel te beleven, dat je aan een dag bijna niet genoeg hebt. Zoef van snelle glijbanen en jump in de ballenbak, ren tussen fonteinen door en speel een potje minigolf met de hele familie. In het overdekte waterparadijs neem je een heerlijke plons tussen een sfinx en Manneken Pis.

Tip: Bezoek een speeltuin met korting of boek tickets voor een voordelig indoor uitje via DagjeWeg.NL Tickets.
Foto 2. Spelen in de ballenbak, smullen in het restaurant en Bultje het Konijn en zijn vrienden ontmoeten. Foto: Giga Konijnenhol.
Foto 3. Roetsj van gigantische glijbanen af, speel midgetgolf en duik in het indoor waterparadijs. Foto: Holle Bolle Boom.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:48:22 · Gepubliceerd: 2013-09-25 15:12:43 - 41473