Indoor attractiestad KidZcity

KidZcity is een grote indoor speel- en attractiestad die meer dan vijfduizend vierkante meter beslaat. Een heerlijke speelhaven voor kinderen tot en met elf jaar, die zich uitleven in de vele attracties. Klauter en klim naar hartenlust in het reusachtige klimkasteel of vuur kanonnen af in de Timekeeper!

Overdekt spelen

In het compleet overdekte KidZcity is het altijd droog! Als de kinderen spelen, genieten ouders van een kopje koffie in het restaurant. KidZcity heeft ook een mooi buitenterras op het balkon. Dit terras heeft een omvang van honderd vierkante meter. Bij mooi weer is het dus dubbel genieten; binnen én buiten!

Spannende attracties

Wat is er allemaal te doen voor al die enthousiaste kinderen? Een hoop!
  • Spring in de tijdmachine de Timekeeper en vuur op drie verdiepingen kanonnen af.
  • Bezoek het KidZcity Kasteel, waar de Graaf woont. Lukt het jou hem te vinden?
  • Vlieg mee met de Balloonride, een draaimolen met luchtballonnen.
  • Een safaritrein, lasergames en nog veel meer.

Schoolreisjes en feestjes

KidZcity biedt een dag veilig spelen voor schoolklassen. Bij slecht weer is het overdekte KidZcity de ideale locatie om een schoolreisje te plannen. Een schoolreisje geldt vanaf vijftig betalende kinderen. Ook voor kinderfeestjes is er altijd genoeg ruimte in KidZcity. Kijk voor de actuele tarieven op de website.

Indoor attractiestad KidZcity in Utrecht leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Foto: KidZcity © Martijn Switser.
Foto: KidZcity © Martijn Switser.
Foto: KidZcity © Martijn Switser.
Foto: KidZcity © Martijn Switser.
Foto: KidZcity © Martijn Switser.
Foto: KidZcity © Martijn Switser.