Avontura Zoetermeer
Avontura Zoetermeer

Regent het of schijnt de zon? Dat maakt niet uit, want bij Avontura Zoetermeer is het altijd een feest! Het overdekte speelparadijs heeft maar liefst vier etages vol speelplezier voor kinderen tot en met twaalf jaar. Met allerlei leuke en spannende attracties binnen én buiten! Klim, klauter, speel een potje lasergame en jump in de ballenbak!

Pret voor twee

Klauter en speel op de spannendste toestellen! Ouders genieten ondertussen van een kop koffie of thee met broodje in pannenkoekenrestaurant De Vliegende Pan, terwijl de kinderen smikkelen van een lekkere pannenkoek of verse friet. Kids vanaf vier tot en met twaalf beleven grootse speelavonturen in Avontura Zoetermeer. Voor kinderen tot en met vier jaar is er een apart speelgedeelte: zij beleven ook de mooiste avonturen, maar doen het iets rustiger aan. Wel zo veilig!

Lasergamen bij Avontura

Er is een ontzettend spannend spel dat je kunt spelen bij Avontura Zoetermeer. Lasergamen! Speel in teams en schakel het andere team uit, of trotseer iedereen in je eentje! Bezoek de lasergamehal los van het speelparadijs of ga voor een combinatie van beide.

Kinderfeestjes

Vier je verjaardagsfeestje in Avontura Zoetermeer! Er de hele dag een tafel voor je gereserveerd. Hier kun je je spullen kwijt, geniet je van iets te eten en te drinken en rust je tussen het spelen door even uit. Bij binnenkomst mag je een cadeautje uitzoeken!

Avontura Zoetermeer in Zoetermeer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek optisport.nl

Avontura Zoetermeer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.