overijssel

Overijssel Speeltuin (67)

Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Dinoland is een avontuurlijke binnen- en buitenspeeltuin. Volg de spannende speurtocht langs meer dan vijftig levensechte dino's en graaf T. rex op uit het zand. In de wintermaanden deels open tijdens Winter Dinoland.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 9,50

peuters vanaf € 5,50

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

ENTER, OVERIJSSEL - Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 3,75

Camping De Zwaaikom

HENGELO, OVERIJSSEL - Ga kamperen bij Camping De Zwaaikom aan het Twentekanaal. Zwemmen, volleyballen, vissen of gewoon genieten van het water. Het kan hier allemaal! Het is zelfs mogelijk je eigen boot aan te meren in de jachthaven.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,50

Camping 't Glint

LEMELE, OVERIJSSEL - Camping 't Glint ligt op een prachtige natuurrijke plek in het Overijsselse natuurgebied de Lemelerberg. De camping heeft geen vaste plaatsen.

geopend, elke dag geopend

entree onbekend

Camping 't Kappie

BAARS, OVERIJSSEL - Camping 't Kappie is een ruim opgezette en toch knusse camping in de kop van Overijssel. De prachtige omgeving biedt mooie fiets- en wandeltochten.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 7,50

Ballorig Nijverdal

NIJVERDAL, OVERIJSSEL - Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

's maandags gesloten

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,00

Van de redactie