1

Madurodam by Light




Madurodam by Light

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het verhaal van Hansje Brinker in de vorm een avondspektakel waarbij de miniatuurstad verlicht zal worden door een show van water, lich Iedere avond na zonsondergang zal de bezoeker zich onderdompelen in een fascinerend Hollands sprookje dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. Madurodam maakt gebruik van de modernste projectietechnieken voor deze show van water, licht en laser.
Voor Madurodam by Light wordt geen toeslag gerekend. Wie overdag Madurodam bezoekt kan op dezelfde dag 's avonds terugkomen voor de lichtshow zonder extra betaling.

Overdag ziet de bezoeker niets. Alle techniek zit verborgen in de dijken rondom de miniatuurstad en onder de grond. Pas 's avonds laat komt het verhaal tot leven. Met video- en laserprojectie, computergestuurd licht, bewegende fonteinen en via koptelefoons verspreid geluid wordt het stadje omgetoverd tot een groot openluchtspektakel. De bezoeker wordt meegenomen in het verhaal van Hansje Brinker en zijn gevecht om Nederland te beschermen tegen een watersnoodramp. De hele miniatuurstad, dus alle gebouwen en waterpartijen en zelfs het vliegveld, zijn onderdeel van het decor van de lichtshow. Het publiek volgt het ongeveer 20 minuten durende schouwspel vanaf verschillende plekken middenin de miniatuurstad.

 Bezoek www.haagsuitburo.nl

Madurodam by Light
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.