1

Door de bril van Annie M.G. - Workshops -NFF


-advertentiepositie-



Door de bril van Annie M.G. - Workshops -NFF

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag en zondag kunnen jong en oud in het Festivalpaviljoen deelnemen aan de workshops waarin de fantasiewereld van Annie M.G. Schmidt centraal staat. De allerkleinsten, van twee tot vier, gaan aan de slag met Jip & Janneke. Voor de leeftijdscategorie tot zes jaar is het thema Pluk (van de Petteflet natuurlijk!), terwijl de oudere kinderen tot tien jaar avonturen met Abeltje beleven. Ook de toegangsprijs is kindvriendelijk, en inclusief een glaasje ranja.

Feest mee met Jip en Janneke!
Je mag verkleden en gaat op avontuur met Jip en Janneke. Een workshop voor de allerkleinsten van 2 tot 4 jaar, waarbij verhaaltjes van Jip en Janneke centraal staan en waarbij de kinderen heerlijk kunnen luisteren, bewegen, verkleden en knutselen.

Jip en Janneke workshop (45 min) | om 10.30/ 11.45 uur | Prijs €2,50

Een nieuwe plek voor Pluk
Een workshop voor kinderen van 5-7 jaar, waarbij Pluk van de Petteflet de grote held is. Ontwerp en maak samen met de gekste materialen een unieke plek voor Pluk waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Pluk van de Petteflet workshop (1 uur) | 10.30/11.45/13.00 | Prijs €3,50

Reis mee met Abeltje
Een schrijfworkshop waarin je alle delen van de wereld ontdekt. Al vliegend door je eigen gedachten maak je je eigen verhaal en bedenk je je eigen droomplaneet.

Abeltje workshop (1 uur) | 10.30/11.45/13.00 uur | Prijs €3,50

 Bezoek www.filmfestival.nl

Door de bril van Annie M.G. - Workshops -NFF
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.