Spirit of Winter - Paleis het Loo




Spirit of Winter - Paleis het Loo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Spirit of Winter luidt de mooiste tijd van het jaar in. De vierde editie van deze sfeervolle winterfair zorgt eind november al voor een warm kerstgevoel in Apeldoorn. Tijdens de fairdagen klinkt er stemmige muziek langs de eeuwenoude lanen van Paleis Het Loo. De geur van warme, kruidige wijn vermengt zich met die van andere winterse kostelijkheden. En dat alles in een sprookjesachtige setting met als stralend middelpunt Paleis Het Loo. Foto van Paleis het Loo: Gert Schouten.

Spirit of Winter

Vorstelijk genieten

Circa honderdveertig standhouders presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoensproducten in Apeldoorn. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, culinaire hoogstandjes, bezoekers kunnen in Apeldoorn de kunst afkijken van échte sfeerexperts, winterse feest ideeën, sfeerkleding en sieraden. Het is er heerlijk wandelen over de lange lanen, en de leukste en mooiste ideeën opdoen voor de komende wintermaanden. En overal liggen de origineelste cadeautjes voor onder de kerstboom voor het uitzoeken.

Koop tot en met 9 november kaarten met € 5,00 korting, daarna € 2,50 korting op www.spiritofwinter.nl. Kijk voor alle activiteiten op www.spiritofwinter.nl.

 Bezoek spiritofwinter.nl

Spirit of Winter - Paleis het Loo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.