1

Circus Request - Sittard




Circus Request - Sittard

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op maandag 19 december komt 3 FM-DJ Giel Beelen naar Sittard-Geleen met Circus Request. Giel Beelen zal die dag vanuit Poppodium Fenix en de binnenstad van Sittard opdrachten vervullen om geld in te zamelen voor Serious Request 2011. Uiteraard heeft hij daarbij hulp nodig van bezoekers van de stad. Er wordt regelmatig live geschakeld met het Glazen Huis in Leiden.

Maandagochtend opent Giel samen met wethouder Berry van Rijswijk het ‘alternatieve’ Glazen Huis op de Markt in Sittard. Daar kunnen mensen de hele dag donaties komen brengen. Ook zijn er diverse initiatieven te vinden rondom het Glazen Huis en in de binnenstad van Sittard, waarmee verenigingen, bedrijven en particulieren geld inzamelen voor het goede doel van Serious Request 2011: This one's for mama!

Programma:

*9.30 uur: Opening Glazen Huis op de Markt door wethouder Berry van Rijswijk. U kunt hier de hele dag donaties komen brengen. De rest van de dag is Giel in de binnenstad van Sittard. Ook zijn er tal van initiatieven om geld in te zamelen.

* 13.00 uur: Giel is dan voor diverse opdrachten bij de tent van het Limburgs Kerstcircus aan de Haspelsestraat. Daarna gaat Giel weer terug naar de Markt.

* 20.00 uur: Speciale Circus Request-show in poppodium Fenix, met optredens van o.a. Stevie Ann, Kensington, Voice-Male, Martijn Koning, Kerst-Missen, Stylus DJ's en DJ's Zer00’s Heroes.

Tickets voor het avondprogramma in Fenix zijn te koop bij Fenix, Music Machine Sittard en Satisfaction Heerlen.

 Bezoek www.fenix.nl

Circus Request - Sittard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.