1

Circus Request - Tilburg


-advertentiepositie-



Circus Request - Tilburg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar zit 3FM DJ Giel Beelen niet in het Glazen Huis, want dat is de regel: als je er drie jaar achter elkaar in hebt gezeten, verplicht één jaartje rust. Maar het siert Giel Beelen dat hij wél iets doet in het land. Daarom organiseert hij in vijf verschillende zalen, waaronder op vrijdag 23 december in 013, ‘3FM Giel´s Circus Request’. Alle inkomsten gaan naar moeders die getroffen zijn door oorlogs- en conflictsituaties, het gekozen goede doel voor dit jaar.

Verwacht een breed programma vol muziek, cabaret en stand-up comedy. Zo geven RacoonTim Akkerman en The Opposites een (kort) optreden. Verder is er stand-up comedy met Wilco Terwijn, cabaret met Nina La Croix en worden er columns voorgedragen door Nico Dijkshoorn en Hugo Borst. Giel Beelen presenteert de hele avond en fungeert zelf ook nog als DJ. Het programma wordt verder aangekleed middels live koppelingen met het glazen huis en diverse andere ludieke acties.

Aansluitend aan deze activiteit start in 013 de 40UP uitgaansavond. Bezoekers van ´3FM Giel´s Circus Request´ mogen blijven voor een avond swingen op de beste platen van toen en nu. Dus zit je hart op de juiste plek en wil je derhalve bijdragen aan het goede doel, kom dan naar 013!

 Bezoek www.013.nl

Circus Request - Tilburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.