1

Senioren Expo 2012




Senioren Expo 2012

Dé beurs voor 50-plussers mag u niet missen
De Senioren Expo in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven is de grootste beurs voor 50-plussers in het zuidelijk deel van Nederland.
De beurs wordt in 2012 voor de tiende keer georganiseerd.

Informeren, adviseren en amuseren
Zes dagen lang kunnen de 50-plussers zich tijdens de Senioren Expo laten informeren, adviseren en amuseren. In een sfeervolle omgeving worden ze geprikkeld tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar men veel kan ontdekken en beleven.

De Senioren Expo is echt een dagje uit!
De Senioren Expo is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Men vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging en hobby en creativiteit.
De Senioren Expo is alles onder één dak voor de 50-plussers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van het optreden van seniorenorkesten/-koren en artiesten.

KBO-Brabant plein
Een speciaal plein is ingericht naast het beursgedeelte. KBO-Brabant zal hier aanwezig zijn met een ontmoetingsplein. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangenbehartiging en ouderenadvisering. Ook is het de plek bij uitstek om KBO-leden te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Senioren Expo 2012
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.