Voorjaarsvakantie in Nieuw Land




Voorjaarsvakantie in Nieuw Land

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 18 februari t/m 4 maart zijn er weer volop leuke activiteiten in Nieuw Land. Kom bijvoorbeeld naar voorstellingen van Moffel en Piertje van SchoolTV. Voor de allerkleinsten is er de speciale Koekeloere hoek met filmpjes en kleurplaten, en een Flip de Beer speurtocht. Oudere kinderen kunnen kiezen uit verschillende spannende speurtochten: ze gaan terug naar de prehistorie in OER!Jong, zij beleven de noodlottige reis van het VOC schip Batavia in Schipbreuk of gaan met Cornelis Lely op stap door het hele museum! Ook kunnen zij een Schipbreuk bouwplaat maken en een schip ontwerpen met  LEGO®steentjes! 
Kijk op de website (www.nieuwlanderfgoed.nl) voor het volledige programma.
 
De voorstellingen van Moffel en Piertje vinden plaats op 21, 23 en 28 februari + 1 maart om 13.30 en 14.30 uur.  De voorstellingen duren ongeveer 20 minuten. Moffel en Piertje beleven in Nieuw Land een bijzonder avontuur. Zij willen een vlieger laten opstijgen, maar hoe vind je wind in een museum? Zal het ze lukken om de vlieger in de lucht te krijgen? Kom het ontdekken!
 
De SchoolTV activiteiten organiseert Nieuw Land in het kader van Xperiment, een samenwerkingsverband tussen SchoolTV en de Vereniging van science centra en musea in wetenschap en techniek (VSC). Deze organisaties promoten wetenschap en techniek bij jongeren.
 

Voor het programma tijdens de voorjaarsvakantie gelden de reguliere entreeprijzen. Aanmelden vooraf is niet nodig.

 Bezoek www.nieuwlanderfgoed.nl

Voorjaarsvakantie in Nieuw Land
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.