1

Dutch Bird Fair




Dutch Bird Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Dutch Bird Fair is het grootste natuurevenement in de Oostvaardersplassen in Lelystad, en vindt plaats op 25 en 26 augustus 2012. U vindt er alles op het gebied van natuur en natuurbeleving in de meest brede zin van het woord. Van aanbieders van natuurgerelateerde producten, prachtige natuurreizen en boeken tot fotoapparatuur, telescopen en verrekijkers. Daarnaast kunt u workshops volgen, lezingen en presentaties bijwonen en op excursie gaan om de natuur ten volle te beleven.

De naam zegt het al: de Dutch Bird Fair is bedoeld voor vogelaars. Maar ook voor liefhebbers van natuur. En niet te vergeten de vele amateur- en professionele fotografen die ons land rijk is. Natuur en fotografie gaan hand in hand; dit zal op de Dutch Bird Fair gaan blijken! Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen zijn veel speciale activiteiten georganiseerd om ze kennis te laten maken met de natuur. En de toegang is voor kinderen tot 12 jaar helemaal gratis!

De Dutch Bird Fair wordt georganiseerd door CameraNU.nl in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland, City Marketing Lelystad, organisatiebureau Fogol, SOVON Vogelonderzoek Nederland, Swarovski Optiek en Zeiss.

 Bezoek www.dutchbirdfair.nl

Dutch Bird Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.