1

Verrassend evenement Struun Texel




Verrassend evenement Struun Texel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het nieuwe gratis evenement Struûn Texel biedt een veelzijdige vooruitblik op het komende jaar. Op diverse locaties in het sfeervolle centrum van Den Burg (Texel) beleeft u wat er in 2014 te doen is op gebied van muziek, theater, cabaret, cultuur, duurzaamheid, eten en drinken. En dat is verrassend veel. Kom dus drie dagen onbeperkt strûnen (*)!

’s Middags en ’s avonds
Van 12.00 tot 21.00 uur vinden op vijf overdekte podia akoestische optredens plaats (aaneensluitend). Ook zijn er presentaties in drie kerkgebouwen. Daarna is het de beurt aan de horecabedrijven. Voor mooie kleine voorstellingen kunt u daar tot in de late uurtjes terecht.

Route prachtig verlicht
De gehele route van Waalderstraat, Stenenplaats, Hogerstraat, Molenstraat, Zwaanstraat, Parkstraat, Weverstraat, Binnenburg en Groeneplaats wordt op professionele wijze verlicht vanaf 16.00 uur (als het begint te schemeren). U gaat van poort naar poort, begeleid door een golf van kleuren. Beweegbare spots zorgen voor prachtige lichteffecten en op straat ziet u de naam ‘Struûn’ verschijnen.

Ook voor de jeugd
De Groeneplaats is het domein voor de jeugd. Een tent van 400 m² biedt plaats aan o.a. poppenkast-voorstellingen, het maken van cupcakes en een springkussen. Voor de wat oudere jeugd is er een gamewedstrijd met drie Playstations. De hoofdprijs is een echte Playstation.

Horeca en markt
Tijdens het evenement hoeft niemand in te zitten over zijn/haar natje en droogje, want de horeca zorgt voor lekkere hapjes en drankjes. Alle dagen is er op de Groeneplaats een gezellige markt. Boven windkracht 9 gaat het evenement naar binnen. De Hollebol, Question Plaza en Cinema Texel zullen dan onderdak bieden.

(*) = Strûnen is Texels dialect voor rondkijken, lopend zoeken of er iets voor je bij zit... Anders gezegd: kijk rond en maak er een mooie ontdekkingstocht van!

 Bezoek www.struuntexel.nl

Verrassend evenement Struun Texel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.