UITagenda  Den-Burg

Gevonden in de buurt van Den Burg:

Fietspuzzeltocht

tijdelijke activiteit texel, Noord-Holland (0.35km)  -  Een fietspuzzeltocht op maat voor jouw groep! Je kunt per (elektrische)fiets, tandem, solex of een E-Chopper. Deze activiteit staat voor gegarandeerd lachen en wat leren over het mooie eiland.

geopend, woensdag 20 maart 2024 t/m zondag 29 december 2024 

Fatbike rijden op Texel

tijdelijke activiteit oudeschild, Noord-Holland (3.79km)  -  Huur een E-fatbike op Texel voor een opwindende fietservaring met elektrische ondersteuning. Zweef moeiteloos over ruige paden en geniet van het prachtige landschap. Geen rijbewijs nodig, maar ervaring vereist.

geopend, donderdag 28 maart 2024 t/m maandag 30 september 2024, van 10:.0 uur tot 13:.3 uur 

Zomerwandelexcursie in Waalenburg- De Marel, Texel

tijdelijke activiteit waal, Zuid-Holland, De Waal, Natuurcentrum De Marel (4.27km)  -  Wandeling van 2 uren in zomers Waalenburg. Geniet van de volop bloeiende bloemen en kruiden en de vlinders die zij aantrekken. Jonge vogels van weidevogels zijn uitgevlogen en zoeken zelf hun kostje bij elkaar. Jonge kiekendieven worden door beide...

geopend op zaterdag 13 juli 2024, 13:30 uur 

WaouW Outdoor Escape Games

den burg, Noord-Holland  -  Met WaouW Outdoor Escape Games ontdek je het prachtige Texel! Ga op pad met spannende avonturenspellen die je buiten zelfstandig speelt met je vrienden of familieleden.

Oudheidkamer Texel

den burg, Noord-Holland  -  In een van de oudste huizen van Texel, in het centrum van Den Burg, ligt een prachtige parel van een museum verscholen. Hier vindt je de Texelse Oudheidkamer, uit de tijd van oma's oma. De Texelse Oudheidkamer is een klein museum midden in het...

Vakantiepark Dennenoord

den burg, Noord-Holland  -  Vakantiepark Dennenoord ligt op het eiland Texel. Vanuit de chalets kan men gemakkelijk het eiland verkennen. Gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi.