1

Kerstcircus 2013 (geannuleerd)




Kerstcircus 2013 (geannuleerd)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de maand december vindt alweer voor de 43e keer het grootste circus van Nederland plaats in Ahoy Rotterdam! Spectaculaire acts van de crème de la crème uit de internationale circuswereld garanderen een geweldige voorstelling voor jong en oud. Na afloop kunt u heerlijk dineren in restaurant Lido en overnacht u in een luxe kamer op het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland is gebouwd.

Het 'Kerstcircus Arrangement' is te boeken voor slechts € 99,- per persoon (kinderen tot 12 jaar betalen € 75,-) en bestaat uit;
•Toegangskaart voor het Kerstcircus Ahoy 1e rang
•Een 3-gangen verrassingsdiner in het Lido
•Overnachting in een Superior Room
•Een heerlijk uitgebreid Internationaal cruise ontbijt
•Een leuke goodiebag voor de kids

Het ss Rotterdam heeft tevens de beschikking over een aantal Family Rooms, die uitermate geschikt zijn voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (tot 12 jaar). Onze Family Rooms zijn beperkt beschikbaar en te boeken met een toeslag van € 40,- per kamer. Neem contact op via + 31 10 297 30 97 of reservations@ssrotterdam-hotel.nl voor de mogelijkheden.

Ahoy Rotterdam is slechts op 10 minuten afstand van het ss Rotterdam en is zowel met de auto, het openbaar vervoer als de electrische Tuk Tuk bereikbaar.

 Bezoek ssrotterdam.nl