1

ss Rotterdam
Dagje uit op het ss Rotterdam

Imponerend ligt het gerenoveerde schip ss Rotterdam in het centrum van de stad. Rijd de haven binnen en stap aan boord van dit oude vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Varen over de wereldzeeën doet ze niet meer, maar met een permanente ligplaats in de Rotterdamse haven zorgt een bezoek aan het schip voor een blijvende indruk. Snuif de sfeer op van vroeger, bewonder kunstwerken aan boord en geniet van een maaltijd op het buitendek. Een nachtje blijven slapen kan ook. Ideaal voor een feest of congres, inclusief werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Rondleidingen

Een schip kan een echt doolhof zijn. De talloze smalle gangen, de luxe dinerzalen, het achterdek en de hut van de kapitein. Ontdek alle geheimen van de ss Rotterdam tijdens een leuke activiteit, zoals een rondleiding. Ook kinderen zijn van harte welkom aan boord. Volg de rondleiding langs de kapiteinshut, de boeg en de hooggelegen brug. Leer knopen leggen zoals de matrozen dat deden en leer morsecode. Ondanks dat het schip niet gaat varen, stap je in een compleet andere wereld. Kom rondneuzen en boek één van de rondleidingen.

Escaperoom aan boord

De ss Rotterdam heeft zelfs een eigen escaperoom op het D Deck, onderin het schip. Hier was vroeger de koelcel. Volg de aanwijzingen en verzamel alle codes om te kunnen ontsnappen. Maar wees snel: je hebt slechts zestig minuten...

Feesten en werken

Lekker een avondje uit kan ook! Geniet van heerlijk eten in het bruisende Lido Restaurant of de stijlvolle Club Room. Loungen kan in de Captains Lounge of op het achterdek: wegdromen bij ondergaande zon. De negentien zalen van het schip zijn geschikt voor feesten, presentaties of vergaderingen. En het is zelfs mogelijk om voor langere tijd werkruimte aan boord te huren. Laat naar huis rijden hoeft niet; ss Rotterdam beschikt over heerlijke restaurants en maar liefst 254 hotelkamers in de thema's Manhattan, Bahama's en Original.

ss Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, schoolreisje, themafeest, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ssrotterdam.nl

Foto: Rotterdam Make It Happen. ©  Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek

-advertentiepositie-