Dagje uit op het ss Rotterdam

Imponerend ligt het gerenoveerde schip ss Rotterdam in het centrum van de stad. Rijd de haven binnen en stap aan boord van dit oude vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Varen over de wereldzeeën doet ze niet meer, maar met een permanente ligplaats in de Rotterdamse haven zorgt een bezoek aan het schip voor een blijvende indruk. Snuif de sfeer op van vroeger, verken de authentieke kunstwerken aan boord en geniet van een lekkere maaltijd op het buitendek. Een nachtje blijven slapen kan ook Ideaal voor een feest of congres, inclusief werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

SS

Verken het schip!

Een schip kan een echt doolhof zijn. De talloze smalle gangen, de luxe dinerzalen, het achterdek en de hut van de kapitein horen er allemaal bij. Ontdek alle geheimen van de ss Rotterdam tijdens een leuke activiteit, zoals een informatieve kunsttour aan boord. De rijke gasten wilden vroeger alleen maar varen in stijl. Bewonder hun mooie wandkleden, beelden en kunstzinnige glaswanden, die prachtig bewaard zijn gebleven. Ook kinderen zijn van harte welkom aan boord. Volg de rondleiding voor kinderen langs de kapiteinshut, de boeg en de hooggelegen brug. Leer knopen leggen zoals de matrozen dat deden en leer morsecode. Ondanks dat het schip niet gaat varen, stap je in een compleet andere wereld. Kom rondneuzen en boek één van de rondleidingen:

Feesten en werken

Lekker een avondje uit kan ook! Geniet van heerlijk eten in het bruisende Lido Restaurant of de stijlvolle Club Room. Loungen kan in de Captains Lounge of op het achterdek: samen of alleen wegdromen bij ondergaande zon. De negentien zalen van het schip zijn geschikt voor stijlvolle feesten, presentaties of vergaderingen. En het is zelfs mogelijk om voor langere tijd werkruimte aan boord te huren. Laat naar huis rijden hoeft niet; ss Rotterdam beschikt over heerlijke restaurants en maar liefst 254 hotelkamers in de aansprekende thema's Manhattan, Bahama's en Original.

Dagje uit op het ss Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, schoolreisje, themafeest, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.