ss Rotterdam


-advertentiepositie-Overnachten en dineren op de ss Rotterdam

Voel de spanning die de reizigers vroeger ook gevoeld moeten hebben, bij de eerste blik op het imposante schip ss Rotterdam. Het vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn ligt nu vast aan de Rotterdamse kade. Naar Amerika varen doet het schip niet meer, maar dineren en overnachten kan hier nog steeds in stijl. Laat het drukke stadsleven achter je en ga over de loopplank het schip op. De bemanning neemt graag de bagage over. Geniet van het vrije gevoel op het achterdek met een schitterend uitzicht over de Rotterdamse skyline.

Het stijlvolle schip telt maar liefst 254 kamers. Na jarenlange trouwe dienst, en vele wereldreizen en cruises, ligt het gerenoveerde schip permanent in het centrum van Rotterdam. Stap aan boord van de ss Rotterdam en geniet van alle moderne faciliteiten aan boord. Bewonder ook de bijzondere kunstwerken en de knusse stijl van de fifties.

Dineren in stijl

In diverse restaurants aan boord kun je genieten van een lekkere hap. In de Club Room is de authentieke, intieme sfeer nog goed voelbaar. In deze 'huiskamer' van het schip hangen veel originele kunstwerken aan de muren. Dineren aan de 'Captains Table' maakt de avond extra bijzonder. Bij warm weer is het genieten op het buitendek, met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

ss Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek ssrotterdam.nl

Foto: Rotterdam Make It Happen. ©  Iris van den Broek
Foto: Rotterdam Make It Happen. © Iris van den Broek