Tulpenfestival


-advertentiepositie-



Tulpenfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stelt u zich eens voor... Rechte polderwegen, rechte kavels, rechte sloten rondom de kavels, aan de rand van de wegen staan bomen. Er zitten al knoppen aan de bomen, want het is lente. En als u langs de bomen kijkt, over de akkers heen, ziet u tulpen. Rood, geel, roze, oranje. U kunt het zo gek niet bedenken, ze staan er! Links en rechts en vóór u! Het uitzicht is buitengewoon.

Wij nodigen u graag uit in Noordoostpolder. Om u de gelegenheid te geven zoveel mogelijk van deze kleurenpracht te zien is er een bewegwijzerde tulpenroute. In deze brochure vindt u de routekaart en informatie over de vele activiteiten langs de route. De activiteiten zijn thematisch gerangschikt. Ook is er informatie opgenomen over sfeervolle eetgelegenheden en verschillende overnachtingsmogelijkheden, zodat u uw bezoek over meerdere dagen kunt plannen.

De tulpenroute is onderdeel van het Countus Tulpenfestival. Dit festival is van 16 april tot en met 6 mei. Actuele informatie vindt u op deze website. Wij wensen u een buitengewoon verblijf in Noordoostpolder.

 Bezoek www.stepnop.nl

Tulpenfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.