1

Harvest Fair op Landgoed wouwse Plantage




Harvest Fair op Landgoed wouwse Plantage

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 14 tot en met 17 juni is landgoed ‘Wouwse Plantage’ het decor van Harvest Fair. Deze sfeervolle country- en lifestylefair is inmiddels een begrip en wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De komende editie staat in het teken van ‘natuurlijk genieten’, met veel aandacht voor bijzondere streekproducten.

Buitengewoon leven
Het decor van ‘de Harvest Fair’ is het sfeervolle Brabantse landgoed Wouwse Plantage, dat speciaal voor deze gelegenheid toegankelijk is voor publiek. Tussen het kasteel, jachthuis en boerderijen, vindt de bezoeker een geselecteerd aanbod aan producten op het gebied van tuin en buitenleven, mode, kunst, antiek, interieur, eten en wellness. Bezoekers kunnen deelnemen aan uiteenlopende workshops. Dagelijks is er een uitgebreid activiteitenprogramma met shows, rondleidingen en demonstraties. Ook voor kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

Special editie
De Harvest Fair viert in 2012 haar eerste lustrum. Het thema is ‘Natuurlijk Genieten’, met speciale aandacht voor landelijk eten en drinken. Op het culinaire plein kunnen bezoekers streekspecialiteiten proeven en kennismaken met bijzondere producten en gerechten uit de regio.

 Bezoek www.harvestfair.nl

Harvest Fair op Landgoed wouwse Plantage
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.