Extra openingsdagen Miniworld Rotterdam


-advertentiepositie-



Extra openingsdagen Miniworld Rotterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens Hemelvaart is Miniworld Rotterdam extra open. Dagelijks van donderdag 17 mei t/m zondag 20 mei, van 10:00 tot 17:00 uur.

Speciale korting: vier personen voor de kinderprijs. Download de coupon van
https://www.miniworldrotterdam.com/voordeeluitjes/ en lever de coupon in bij de entree om gebruik te maken van deze korting.

Genomineerd tot leukste uitje van Nederland!
Dit jaar is Miniworld Rotterdam genomineerd voor leukste uitje van Nederland. Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is. Het is de grootste miniatuurwereld van de Benelux en zit vol verhalen. De mini-bewoners beleven allerlei avonturen. Je komt tijd en ogen tekort!
Een prominente plek heeft Rotterdam in miniatuur, met zowel moderne als vooroorlogse Rotterdamse maquettes. Natuurlijk ontbreekt een typische Nederlands kust- en polderlandschap niet. Hier zie je een druk bevolkt Hollands strand, uitgestrekte polders en Kinderdijk in miniatuur.

Nieuw: u kunt nu zelf inwoner worden van Miniworld Rotterdam! Er zijn diverse figuurtjes te koop die op speciaal gecreëerde ontmoetingsplekken in de miniatuurwereld worden geplaatst. Iedere nieuwe inwoner een eigen paspoort en er wordt een foto gemaakt van jezelf in miniatuur. De foto wordt vervolgens op onze nieuwe website geplaatst zodat iedereen kan zien dat jij inwoner bent van Miniworld Rotterdam: https://ik-sta-in.miniworldrotterdam.com/

 Bezoek www.miniworldrotterdam.com

Extra openingsdagen Miniworld Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.