Peutertheater festival: WiWaWit(2+)


-advertentiepositie-



Peutertheater festival: WiWaWit(2+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Je ziet even geen hand meer voor ogen. Bedekt met een laag sneeuw ziet de wereld er heel anders uit. Alles is Wit en helemaal stil. Maar Wie of Wat ligt verborgen onder die witte deken...?

Kijk, voel en luister mee: we laten ons vallen in de zachte sneeuw, glijden over het harde ijs, bibberen van de kou en weer opwarmen. WiWaWit (2+) is een zintuiglijke dansvoorstelling over de winter en al zijn verschillende kanten. De kinderen worden met spel, dans, live muziek en vormgeving verleid om samen te kijken, te luisteren en mee te voelen.

Rauher Engel maakt voorstellingen met een geheel eigen karakter. Verfrissend en eigenzinnig, vanuit een nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen. Voor kinderen én volwassenen een feest van herkenning. Eerder maakte Rauher Engel de voorstellingen Hoe Mol op een doodgewone dag wordt verrast door minne Minstreel en Oost West Thuis Best.

Ga mee op ontdekkingsreis in deze dynamische voorstelling! En blijf nog even na de voorstelling voor nog meer winterpret…

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

Peutertheater festival: WiWaWit(2+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.