Spirit of Winter - Paleis Het Loo




Spirit of Winter - Paleis Het Loo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met Spirit of Winter is het vijf dagen lang genieten van een wintersprookje op een prachtige plek bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Dompel je onder in al het moois wat de winter te bieden heeft. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, een modeshow voor de feestdagen en culinaire hoogstandjes. De winter wordt zo één groot feest!

Spirit of winter

Spirit of Winter is al vijf jaar lang dé winterfair van Nederland. Op de fair is alles aanwezig om de winter écht te vieren. Dit jaar vindt de fair nog dichter bij Paleis Het Loo plaats, dan andere jaren. En dat is uniek! Kom alvast in de sfeer met duizenden lichtjes, kruidige geuren en guirlandes, gemaakt van materiaal uit de tuinen van Paleis Het Loo.

Proeven

Op de fair staan ruim honderd standhouders met de mooiste, lekkerste en warmste producten van het seizoen. Proef heerlijke amuses van Veluwse producten en leer hoe je die met Kerst zelf op tafel kan zetten. Krijg make-up- en kleuradvies en zie er tijdens de feestdagen uit om door een ringetje te halen. En volg een leuke workshop om bijvoorbeeld een tafelstuk of een krans te maken.

Paleis Het Loo

Neem ook een kijkje in Paleis Het Loo waar in drie kamers rijkelijk gedekte tafels staan. Ook de rest van het paleis is zeker het bezoeken waard, zoals de stallen met authentieke sportauto's, de imposante en historische tuin of de tentoonstelling Uitgelicht in de Oostvleugel van het paleis.

Waan je midden in een koninklijk sprookje tijdens Spirit of Winter!

 Bezoek www.spiritofwinter.nl

Spirit of Winter - Paleis Het Loo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.