1

Afrovibes Festival




Afrovibes Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tweejaarlijkse festival met de meest bijzondere, opvallende en interessante Afrikaanse voorstellingen en makers van dit moment.

De Afrovibes Festival 2012 komt er weer aan! Van 24 tot en met 29 september 2012 vindt de negende editie plaats van het Afrovibes Festival in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.  

Afrovibes is een tweejaarlijkse festival met de meest bijzondere, opvallende en interessante Afrikaanse voorstellingen en makers van dit moment. Afrovibes nodigt ook een aantal Nederlandse makers uit. Vaste hits dit festival: Afro Ladies Nights, Poetry Circle Nowhere

Het programma is samengesteld door James Ngcobo, de nieuwe artistiek leider van het festival.

 

Kaartverkoop loopt via de theaters. Festivalhart is het MC Theater op de Westergasfabriek, waar op 25 september de opening plaats vindt. In het Township Café is elke avond livemuziek, DJ’s, spoken word optredens, storytelling en talkshows en Afrikaanse hapjes, maaltijden en drankjes. De andere festivaltheaters zijn Stadsschouwburg Utrecht, Parktheater Eindhoven en het Bijlmer Parktheater. 

 

Vanaf 1 oktober reist het festival voor drie weken door naar Engeland. Voor het volledige programma zie www.afrovibes.nl

 Bezoek www.amsterdamsuitburo.nl

Afrovibes Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.