Ah, wat lief! Expositie voor kids van 4 - 12 jaar

Ah, wat lief! Expositie voor kids van 4 - 12 jaar

“Ah, wat lief” klinkt er vaak wanneer we dieren zien. Waarom roepen dieren deze reactie op? Wat maakt een dier zo schattig? En hoe lief zijn wij mensen eigenlijk voor dieren? In de interactieve tentoonstelling ‘Ah, wat lief!’ staan dieren centraal. Met veel kunstwerken, uitdagende doe-opdrachten en speciale creatieve workshops.

Ah, wat lief! is niet alleen kijken, maar vooral ook veel doen. Je gaat langs de vele kunstwerken op spannende verkenningstocht naar dieren. Onderweg krijg je vragen en opdrachten. Welke dieren vind je lief? Zitten er ook engerds tussen? Of verlegen types? Wat is er gebeurd met de kangoeroe onder de boomstam? Waaraan denkt Pink Panther? Waarom heeft de kat een kraag, dragen de honden een racehelm? Met je fantasie breng je de dieren tot leven. En in speciale werkplaatsen in de expositieruimte kun je ook zelf creatief aan de slag!

Ah, wat lief! toont hedendaagse beeldende kunst in verschillende disciplines, van kunstenaars als Annerose, Peter Bastiaanssen, Merijn Bolink, Anne van Eck, Wim van Egmond, Stefan Gross, Eva Krause, Conny Kuilboer, Marjan Laaper, Christien Meindertsma, Rachel Nieborg, Roos & Chris, Onne Poiesz, Marie Cecile Thijs en Birgit Verwer.

‘Ah, wat lief’ is als derde kinderexpositie van Concordia het vervolg op de succesvolle kinderexposities De Monsterfabriek en Moeders & Vaders.
Kinderen hierover:
“De allerleukste expositie die ik ooit heb gezien!”
“Ik vond het zo leuk, ik wil nog een keer komen.”
“Wat zijn die kunstwerken mooi gemaakt zeg.”
“Het was knettergaaf!”

Ah, wat lief! Expositie voor kids van 4 - 12 jaar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.