Art Assen




Art Assen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Art Assen; de meest complete kunstbeurs van Noord Nederland




Beleef kunst op Art Assen Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2012 vindt de 3e editie van Art Assen plaats. Op de beursvloer is voor ieder wat wils en is een groot succes doordat het werk van de exposanten niet wordt voorgelegd aan een speciale toelatingscommissie. Hiermee wordt een groot toegankelijkheid voor een breed publiek gecreëerd.

Alle hedendaagse kunstvormen zullen te zien en te koop zijn van schilderijen tot bronzen beelden en van keramiek tot fotografie. Met circa 180 exposanten komt u hier van alles tegen in verschillende prijsklassen.





Ook kunt u tijdens Art Assen op 3 & 4 november in de TT Hall een vlinder adopteren van kunstenares Nicole Vaneker. Nicole vervaardigt en bewerkt prachtige houten tafels. Voor SOS kinderdorpen heeft ze een speciale tafel gemaakt. Tijdens de openingstijden van Art Assen van 11.00 tot 17.00 schildert zij een vlinder met u naam op de tafel voor €5,- . De opbrengst van u vlinder komt ten goede aan SOS Kinderdorpen. De tafel wordt hierna tentoongesteld en uiteindelijk geveild.



Op zaterdag 3 november kunt u van 11.00 tot 16.00 uur uw oude of nieuwe schilderij laten taxeren door Patricia Jansma. De gecertificeerd register taxateur kunst en antiek zal gratis een waarde indicatie geven op u schilderij.







Tijdens de beurs zal er ook entertainment zijn op zaterdag kunt u genieten van mooie klanken van de vleugel van René Zwezerijen. Op zondag zal de band Wilson Legacy spelen op het horecaterras u kunt hier dan mee swingen met de muziek. Kortom kunt u naast de mooi opgezette beurs met bijna 200 exposanten ook van deze faciliteiten gebruik maken.








Art Assen is op zaterdag 3 november geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op
zondag 4 november van 11.00 tot 17.00 uur, in de TT Hall Assen. De entreeprijs
voor volwassenen is € 7,-. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen € 2,50
beneden de 6 jaar hebben kinderen vrij toegang. Het parkeren is gratis.

 Bezoek www.artassen.nl

Art Assen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.