1

Rembrandt - All his paintings


-advertentiepositie-



Rembrandt - All his paintings

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 26 december opent in Magna Plaza de permanente tentoonstelling Re:mbrandt - All his paintings. Alle 325 aan Rembrandt toegeschreven schilderijen zijn met behulp van de meest geavanceerde technieken digitaal geremastered en op ware grootte gereproduceerd. De schilderijen van Rembrandt, die verspreid zijn over de hele wereld, zijn nu in hartje Amsterdam bij elkaar gebracht op één locatie. Het complete oeuvre kent grote inhoudelijke en chronologische samenhang. Het is dan ook een unieke, leerzame en opwindende ervaring om alle schilderijen van Rembrandt zo allemaal bij elkaar te kunnen bewonderen.

De locatie van de tentoonstelling is de 1600 m2 benedenverdieping van Magna Plaza in het centrum van Amsterdam. Speciaal voor deze tentoonstelling is het belangrijke rijksmonument ingrijpend verbouwd.

Het brein achter de inhoud en inrichting van deze tentoonstelling is professor Ernst van de Wetering, hoofd van het befaamde Rembrandt Research Project.

Maak een tocht door het leven van Rembrandt, kijk door zijn ogen en beleef zijn veelbewogen artistieke zoektocht van zeer dichtbij.

 Bezoek www.rembrandtallhispaintings.com

Rembrandt - All his paintings
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.