de Huiskamer van Utrecht




de Huiskamer van Utrecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Unieke webshops, fashion, vintage kleding en meubels, jonge designers en lokale kunstenaars zullen dit weekend op de markt hun produ

Een winterfestival, tijdens de koudste dagen van het jaar. Unieke webshops, fashion, vintage kleding en meubels, jonge designers en lokale kunstenaars zullen dit weekend op de markt hun producten aanbieden. De wintermarkt vindt plaats op een bijzondere plek: winkelcentrum Hoog Catharijne wordt omgetoverd tot de Huiskamer van Utrecht!

Tijdens het winterfestival smelten verschillende initiatieven samen: onder andere de Utrechtse Fabriek, shopUP, de Zelfgemaakte Markt en Trash & Treasures zijn van de partij.

Door heel Hoog Catharijne staan kraampjes en op verschillende plekken zijn huiskamers ingericht. Grote en kleine huiskamers waarin van alles te beleven valt. Of waar je heerlijk even samen op de bank kunt ploffen, uitrusten van het shoppen en genieten van een latte macchiato, glühwein of een biologische stamppot.

Doe mee met de kunstenaarsroute, een speurtocht door Hoog Catharijne waarbij je geïnspireerd raakt door echte Utrechtse kunstenaars en smaakmakers.

Op zaterdagavond opent, op een onverwachte plek, een pop up restaurant. En op zondagochtend zijn de huiskamers het domein van de kinderen en hun ouders. Dan dragen verhalenvertellers spannende, lieve, grote en korte verhalen voor. 

 Bezoek www.utrechtsuitburo.nl

de Huiskamer van Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.