Actieve en gezellige wintersurvival




Actieve en gezellige wintersurvival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lekker uitwaaien!

Nu de zomer voorbij is gaat de wind weer waaien en vallen er frisse buien. Maar waarom zou je dan suf binnen blijven?

SEC Survivals biedt het hele jaar door spannende en gezellige survivals. De programma's zijn in de winter extra aantrekkelijk gemaakt. We maken dan geen gebruik van de wateronderdelen, maar hebben uitdagende onderdelen gebouwd zoals een low-rope-parcours, een nieuwe boogschietbaan en een kampvuurplaats die volop worden ingezet tijdens deze maanden. En frisdrank, bier en limonade zijn vervangen door warme chocomel en glühwein bij het kampvuur.

Een greep uit ons winteraanbod:

- Kids/Mini Wintersurvival, 5-18 jr: Eerst een actieve survival en daarna lekker bijkomen bij het kampvuur met warme chocolademelk en een survivalburger (2,5 uur). Vanaf 17,- pp.

- Stokbrood bakken + survival, 8-18 jaar: zelf brood bakken in het kampvuur en daarna lekker op survival, gevolgd door warme chocolademelk om bij te komen. Vanaf 19,- pp.

- Volwassen Survival XL, vanaf 18 jaar: Een uitdagend low-rope parcours. Dan in de pauze lekker bijkomen met een verwarmend drankje en survivalburger, om met volle concentratie mee te doen met de workshop boogschieten. Tot slot gezellig napraten met een drankje (3,5 uur). Vanaf 33,- pp.

Kijk voor meer informatie op onze website. Hopelijk tot snel!

 Bezoek www.sec-survivals.nl

Actieve en gezellige wintersurvival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.