1

Kieltjesbal




Kieltjesbal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Kieltjesbal is niet meer weg te denken uit het Tilburgse carnavalsleven.

Dit grootste locale kinderfeest tijdens carnaval, wordt gehouden in Sporthal Dongewijk in de Reeshof. Van zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 februari 2013 wordt elke dag dit feestje gevierd voor jong en oud.



Voor de kinderen is er elke dag van 14.00 tot 20.00 uur een divers programma, waarbij ze onder toezicht kunnen rollebollen, springen en spelen in het royaal ingerichte Reeshof speelparadijs in de Free Enjoy zaal, dansen en spelen bij het ‘Focus op Reeshof’ podium, waar elke dag een kindershow, met onder andere de Mc Donald’s Knock Out Show wordt gehouden in de grote Free Enjoy zaal. Voor de editie van 2013 word er een nieuw spel aangeboden op het podium voor de kinderen, te weten het PLUS LUTZ boodschappenspel.

De ouders kunnen vanuit de andere kant van de zaal, onder het genot van een drankje, genieten van het speelgenot van de kinderen. Ook zijn er wederom de twee kleine ingerichte speelzalen vol met opblaasspelen. De snackcorner zal wederom in de grote zaal worden geplaatst.



’s Avonds is er van zaterdag 9 tot en met maandag 11 februari een carnavalsfeest in café Dongewijk van 18.00 uur tot 02.00 uur voor carnavalsvierders van alle leeftijden. Gratis entree.

 Bezoek kieltjesbal.nl

Kieltjesbal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.