Lammetjesdag De Groote Stroe




Lammetjesdag De Groote Stroe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zin in een leuk en educatief uitje voor het hele gezin en meteen het goede doel steunen? Dat kan! Op zaterdag 8 maart aanstaande wordt er op geitenboerderij De Groote Stroe wederom een Lammetjesdag gehouden. Op deze Lammetjesdag kunt u een kijkje nemen op de boerderij en kunt u onbeperkt lammetjes kijken en knuffelen! Ook zullen boer Harry en boerin Magda rondlopen om diverse vragen te beantwoorden!

De Groote Stroe is een geitenboerderij op de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei waar Harry van Wenum en Magda Scholte en hun dochters op biologische wijze “boeren” en met veel liefde zorgen voor hun geiten. Naast de geitenmelk wordt hier ook zelf geitenkaas gemaakt. Een heerlijk stukje kaas welke op biologische en ambachtelijke wijze wordt bereid. En dat proef je! Ondertussen wordt de kaas onder andere geleverd aan De Librije in Zwolle en een toprestaurant in Parijs.

In de eerste maanden van het nieuwe jaar zijn er weer veel lammetjes geboren. Een prachtig gezicht om deze jonge geitjes met veel energie te zien ronddartelen! Kinderen met een energiestofwisselingsziekte hebben deze energie helaas niet. Daarom zullen alle opbrengsten ten goede komen aan Ride4Energy.

Naast het bekijken van en knuffelen met de lammetjes kan er ook een consumptie genuttigd worden, zoals koffie/thee, warme chocolademelk en poffertjes.
Kortom, een leuk uitje voor het hele gezin!

 Bezoek www.ride4energy.nl

Lammetjesdag De Groote Stroe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.