1Libelle Zomerweek

Je hoeft het alleen maar te zingen en je voeten beginnen te tappen, je heupen te wiegen en er komt een glimlach op je gezicht.

Natuurlijk denk je bij het thema ‘Brasil… lalalalalalalala!’ niet alleen aan dit nummer maar ook aan voetbal, verendanseressen en trommelaars. En natuurlijk aan carnaval in Rio de Janeiro en aan vrolijke mensen die getooid met glitters en veren samba-dansen. Tel daar paradijsvogels, feestvreugde, opzwepende muziek en tropische geuren van fruit en cocktails bij op en je hebt een geweldig feest. Laat dat nu precies het gevoel zijn dat we willen neerzetten op de Libelle Zomerweek 2013.

Verwacht dus veel prachtige verendanseressen, capoeira-dansende mannen, stoere trommelaars, een bonte stoet van feestvierende mensen, gezelligheid en veel pracht en praal.

Op het Libelle Copacabana Plein staat de Samba Brasil, de Libelle Feesttent, waar u kunt genieten van knallende modeshows, optredens waarbij u onmogelijk stil kunt blijven zitten, interviews met politici, een spannende quiz met fantastische prijzen, het Happy Hour waarbij traditiegetrouw het dak eraf gaat en nog veel meer...

Met ruim 10.000 gratis workshopplekken heeft u weer een ruim aanbod in onze workshop tenten Bella Brasília, Bella Libella, Libelle Casa Balance Workshops, Libelle Workshops Do It Yourself en Libelle Keuken Libelle Café Yvette.

Wilt u een aandenken aan deze gezellige dag? Maak dan samen met uw vriendinnen, moeder, zussen of dochters een foto als covermodel van Libelle 20. Of krijg van één van onze redacteuren of Social Media-team een geluksarmbandje uitgereikt.

Wilt u uw lievelingsartiest, onze columnisten of één van onze redacteuren ontmoeten –die ondertussen gewoon doorgaan met de Libelle maken -, kom dan naar de Bookazine tent!

Bij vertrekt ontvangt u, zoals elk jaar, een prachtige goodiebag mee naar huis. U verlaat het Libelle Zomerweek terrein met een glimlach op uw gezicht!

Libelle Zomerweek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.