Paasmarkt op Landgoed Mariënwaerdt




Paasmarkt op Landgoed Mariënwaerdt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hip, vintage en duurzaam op de Paasmarkt op landgoed Mariënwaerdt
Aan het begin van de lente, wanneer de eerste bloesem verschijnt aan de vele fruitbomen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, is er een éxtra reden om naar het landgoed te komen. Op 18 en 19 april organiseert Mariënwaerdt voor het derde jaar een Paasmarkt met zo’n 20 kraampjes vol hippe, duurzame en vintage artikelen en lekker (biologisch) eten.

Tijdens de Paasmarkt kunnen bezoekers proeven van verschillende lekkernijen met landgoedproducten, meedoen aan leuke workshops en zullen ook kinderen zich geen moment vervelen. Er is een workshop cakejes versieren (inde vorm van een ijsje), een kinderspeurtocht, een paashoekje om te knutselen en schminken, paasspelletjes en er is een kidsmarkt waar kinderen op een kleedje spulletjes verkopen. En de Paashaas heeft eieren verstopt!

Workshops
Voor de creatieve bezoeker met groene vingers is er tijdens de Paasmarkt de workshop Paastafelstuk maken, met wilgentenen, diverse soorten bloembollen-op-pot, decoraties en vers groen. Er zijn meerder workshops per dag. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op www.marienwaerdt.nl. De kosten voor deze workshop zijn € 32,50 p.p. incl. alle materialen en een waardebon voor twee kopjes koffie/thee en cake met Lemon Curd bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker.

Praktische informatie
De Paasmarkt wordt gehouden bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De Stapelbakker en Brasserie Marie zijn tijdens de Paasmarkt geopend vanaf 11 uur voor een heerlijke lunch of een diner. De Stapelbakker serveert bovendien een gezellige Mini Paas High Tea mét verse eitjes. De Paasmarkt is op vrijdag 18 en zaterdag 19 april 2014. Op vrijdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Entree en parkeren zijn gratis.

 Bezoek www.rivierenland.nl

Paasmarkt op Landgoed Mariënwaerdt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.