1

'Baron(es) voor een dag'




'Baron(es) voor een dag'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op Kasteel de Haar leren kinderen in de voorjaarsvakantie wat je allemaal moet weten om een echte baron(es) te zijn! Wat doe je als beroemde logees wonderlijke wensen hebben? Welk eten serveer je aan een beroemde filmster of artiest? Welke slaapkamer past het beste bij een deftige dame? Bewijs tijdens de speciale kinderrondleiding 'De barones vertelt'* of jij het in je hebt om een echte junior baron(es) te zijn!

Filmsterren, operadiva’s en kunstenaars hebben soms bijzondere wensen voor hun verblijf in een chique vijfsterren hotel of luxe kasteel. Van een bad gevuld met rozenblaadjes tot een slaapkamer vol lekkernijen zoals blauwe M&M’s; het zijn allemaal dingen waar je als baron(es) rekening mee moet houden en die tot in de puntjes verzorgd moeten zijn! Zou jij een echte junior baron(es) kunnen zijn? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de kinderactiviteit ‘Baron(es) voor een dag’.

Fotowedstrijd
Kom zo deftig mogelijk gekleed naar de kinderrondleiding en maak een foto van jezelf in het park van Kasteel de Haar**. Deel je chique selfie of picco bello baron(es)foto op Facebook, Twitter of Instagram onder vermelding van hashtag #baronesvooreendag en maak daarmee kans op een Parkjaarkaart voor het hele gezin. Met de Parkjaarkaart kun je met je familie een jaar lang gratis komen paraderen door de stijltuinen en het park van Kasteel de Haar.

DATUM:
Zaterdag 14 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015

KOSTEN:
€14,00 voor volwassenen
€9,00 voor kinderen 4 t/m 12 jaar
€0,00 voor kinderen < 4 jaar
€0,00 voor museumkaart (kaarthouders s.v.p. niet invullen bij volw en kind)

* De kinderactiviteit 'Baron(es) voor een dag' maakt onderdeel uit van de kinderrondleiding 'De barones vertelt'.

**Fotograferen is in het kasteel zelf niet toegestaan.

 Bezoek www.kasteeldehaar.nl

'Baron(es) voor een dag'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.