1

Voorjaarsvakantie op GeoFort




Voorjaarsvakantie op GeoFort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom in de voorjaarsvakantie naar GeoFort, een ideaal dagje uit voor het hele gezin!
Naast de activiteiten in de GeoExperience hebben we in de voorjaarsvakantie extra activiteiten, waaronder:

GPS tekenen – Teken een levensgroot Valentijnshart (of iets anders dat je leuk vindt!) met behulp van GPS. Eerst teken je een patroon op de kaart en vervolgens loop je dit patroon. De GPS registreert je wandeling. Na afloop wordt je “track” uitgelezen en kun je die vergelijken met je oorspronkelijke tekening… Lijkt het een beetje? Aanvangstijd 13.00 uur.

Workshop Minecraft – Doe mee aan een workshop Minecraft. Zoek de coordinaten op het virtuele fort in Minecraft en vind daarna de code op het echte fort!

Bamboe bouwen – Ga met bamboestokken en elastiek aan de slag en bouw allerlei constructies en objecten. Bamboe bouwen is een leuke activiteit die vooral je creativiteit en ruimtelijk inzicht prikkelt!

Historische rondleiding – GeoFort is gevestigd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Wil jij meer weten over de vroegere rol van het fort, wanneer het is gebouwd en welke functies verschillende gebouwen hadden op het fort? Loop dan mee met de historische rondleiding! Aanvangstijd 14.30 uur.

Houd voor de extra activiteiten de website in de gaten over welke dag(en) en het tijdstip waarop ze plaatsvinden!

 Bezoek www.geofort.nl

Voorjaarsvakantie op GeoFort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.