1

Literair festival TiLT


-advertentiepositie-



Literair festival TiLT

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van donderdag 12 maart tot en met zondag 15 maart staat Tilburg weer in het teken van literatuur als TiLT de stad overneemt. Het grootste en meest veelzijdige literaire festival van Zuid-Nederland staat ook in 2015 garant voor spraakmakende cross-overs, verrassend talent en tal van grote namen. Allen rondom het thema waanzin, in navolging van de Boekenweek. Het stokje van writer in residence is dit jaar overgedragen aan de Belgische auteur Annelies Verbeke.

Op zaterdagavond vindt traditiegetrouw het hoofdprogramma plaats. TiLT heeft daarvoor op zaterdag 14 maart onderdak gevonden in Theaters Tilburg. In alle hoeken van de schouwburg komen dan de letteren tot leven in een gevarieerd programma dat proza, poëzie, theater en muziek met elkaar verbindt.

Zo zal onder andere de veelzijdige Joke van Leeuwen de openingsact verzorgen, is er een sportkantine waar het succes én de waanzin van sport(literatuur) besproken wordt, presenteren De Titaan en Bastaard Platen een programma waar schrijvers en liedjesschrijvers elkaar ontmoeten en sluiten we de avond af met writer in residence Annelies Verbeke en haar absurde landgenoot Wim Helsen.

 Bezoek www.tilt.nu

Literair festival TiLT
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.