1

Je eigen creaties timmeren op Buurmans Bouwfestijn




Je eigen creaties timmeren op Buurmans Bouwfestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Er is niks leuker dan samen dingen bouwen! Op 7 mei organiseert Buurman een groot Bouwfestijn voor iedereen die van timmeren houdt of dat wil leren! Stapels hout, alle gereedschappen en begeleiding is aanwezig om er voor jou en je ouders één groot timmerfeest van te maken. Van bootjes bouwen tot je eigen meubel maken, er is voor ieder wat wils!

Entree is gratis maar meld je wel even aan via bouwhetzelf@buurman.in.

Het is dé gelegenheid om eindelijk dat hondenhok te bouwen of samen met pappa een nieuwe zandbak te timmeren!

Nog nooit een boor aangeraakt? Geen probleem! We hebben een bak vol met handleidingen van voorwerpen die je kunt maken (stoeltjes, plantenbakken, bankje etc.) en er lopen de hele dag mensen rond om je te helpen met je klusproject.

Buurman is een winkel en werkplaats voor tweedehands materiaal. Restmaterialen uit de bouw- en tentoonstellingswereld krijgen hier een tweede leven. Om mensen te laten ervaren wat er allemaal nog kan met afvalmateriaal, organiseert Buurman maandelijks allerlei workshops en activiteiten. Van het ontwerpen van je eigen designmeubel tot het timmeren met pallets. Interesse? Kom langs op de Vierhavenstraat 56 of volg ons op fb: Buurman of www.buurman.in.

Vragen of aanmelden kan via bouwhetzelf@buurman.in of bel naar 06-19347203

 Bezoek www.facebook.com

Je eigen creaties timmeren op Buurmans Bouwfestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.