Magische Lenteavonden in Toverland

Magische Lenteavonden in Toverland

Vier de lente in Toverland op 8 en 9 mei. Tijdens de Magische Lenteavonden is het park tot 23.00 uur geopend en kun je dus nog langer genieten van alle attracties. Tijdens deze avonden hebben we een origineel showprogramma voor je in petto.

In de nieuwe Biergarten barst het feest los met de Tirolerband ‘Die Schluchtenkracher’, een enthousiaste driemansformatie uit Duitsland die de Biergarten in een mum van tijd op zijn kop zal zetten. Maar liefst 45 minuten lang brengen zij Duitse Schlagers en Volksmuziek ten gehore. De show is drie keer per avond te zien om 19.00, 20.15 en 21.30 uur.

Bij het Labyrinth vind je de Cock-Tales, een stel humoristische en muzikale kippen. Zij zorgen drie keer per avond voor veel lentevreugde. Showtijden: 19.30, 20.30 en 21.30 uur.

In het Troy-gebied brengt Bubblica, het zeepbellen theater je fantasie op hol met hun creaties. Zeepbellen zo groot dat je er in zou kunnen zweven. Geniet van deze ‘spetterende bubbels’ om 19.00, 20.00 en 21.00 uur.

Reserveer ook zeker tijd voor de fantastische fonteinenshow van Toverland. Katara Fountain of Magic komt tijdens een Magische Lenteavond twee keer tot leven. 136 fonteinen dansen op de muziek- en lichteffecten. De fonteinenshow is om 21.15 en 22.15 uur te zien bij Katara Plaza.

Slotact: Zandtovenaar
Laat je tot slot betoveren door onze Zandtovenaar. Ervaar de magische werking van bewegend zand in licht en duisternis. De slotact is één keer per avond te zien om 22.30 uur bij Katara Plaza.

Magische Lenteavonden in Toverland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.