1

Juwelenbeurs Het Juweel




Juwelenbeurs Het Juweel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit voorjaar vindt op Buitenplaats Sparrendaal van 12 t/m 14 juni een uiterst bijzondere verkoopexpositie plaats. Rond de 25 juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten presenteren hun exclusieve collecties gedurende 3 dagen gezamenlijk in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Zilverobjecten completeren het aanbod. Het internationale deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit & vakmanschap.

Na succesvolle juwelenexposities zoals Juwelen in het Amstel en Het Juweel Slot Zeist biedt nu deze uiterst exclusieve locatie in Driebergen - Rijsenburg onderdak aan deze themabeurs.

Buitenplaats Sparrendaal bevindt zich dichtbij de bosrijke omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Deze historische buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd. Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. De fraai aangelegde tuin is direct vanaf het bordes toegankelijk.

Het deelnemersveld bestaat uit hoog aangeschreven juweliers, goud- & edelsmeden uit Nederland, Duitsland & België. Zilverspecialisten & antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen zijn ook present. De kracht van dit stijlvolle evenement komt voort uit de bijzonder hoge kwaliteit en diversiteit van de deelnemende exposanten in een gemoedelijke sfeer.

Onder het genot van een drankje en een klein hapje loopt de bezoeker lang de diverse vitrines op de begane grond en de 1e etage van Buitenplaats Sparrendaal. Alle gepresenteerde objecten zijn natuurlijk ook te koop tijdens deze verkoopexpositie.

 Bezoek www.juwelenbeurs.nl

Juwelenbeurs Het Juweel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.