Over het IJ Festival


-advertentiepositie-Over het IJ Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 2 tot en met 12 juli vindt de 23ste editie van Over het IJ Festival plaats. Meer dan ooit staat de stad en de thema’s die hierin leven centraal. Met theater op locatie van bekende en nieuwe makers, beeldende kunst, interactieve installaties in de openbare ruimte en het verdiepingsprogramma De Stad van Morgen verkent Over het IJ Festival de stad en creëert een culturele ontmoetingsplek voor theatermakers, kunstenaars, bezoekers en bewoners.

De gehele NDSM-werf is tot en met zondag 12 juli het kloppend hart van het festival. Overal verspreid over de werf ontdek je theater, beeldende kunst, interactieve installaties van jonge en bekende makers en het Zeecontainerprogramma van de generatie makers van nu. Het verdiepingsprogramma De Stad van Morgen presenteert lezingen en achtergronden over het leven in de stad met onder andere Jan Rotmans, Chris Keulemans, No Academy en Pakhuis de Zwijger.

De voorstellingen verspreiden zich dit jaar meer dan ooit langs de IJ-oevers van Amsterdam en gaan dieper Amsterdam-Noord in. Met veel nieuwe en verrassende locaties wordt het dit jaar gegarandeerd een ware ontdekkingstocht en puur avontuur op het gebied van de stad en theater.

 Bezoek overhetij.nl

Over het IJ Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.